Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Domeniu pt hosting
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
rzv

Data înscrierii: 29/Apr/2006

Trimis: Mar Iun 12, 2007 2:04 pm    Titlul subiectului: Domeniu pt hosting  

Am un domeniu .ro pe care l-am cumparat pentru o pagina simpla. Mai am pe langa acesta inca 2 domenii cumparate, pentru care am si hosting de cate 1 gb. Problema este ca nu folosesc doar 10-20mb cu siteurile, si as avea destul loc pe server si pentru domeniul .ro . Planul de hosting prevede un singur domeniu care se poate inregistra la un pachet de hosting.

pot face cumva sa rezolv hosting gratis si pentru noul domeniu .ro? Eventual ar putea cineva sa imi dea hosting pentru domeniu (50mb), si sa ii dau la schimb un subdomeniu si spatiu pe serverul meu?
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Iun 13, 2007 1:44 am    Titlul subiectului:  

ai putea face site-ul ca subdomeniu pe unul din cele cu 10 gb iar pe doemniul .ro sa faci un frame care sa incarce automat paginile de pe subdomeniu... asa in bara de adrese se va vedea tot timpul adresa .ro dar site-ul si toate celelalte vor exista ca subdomeniu pe alta adresa...
Sus  
rzv

Data înscrierii: 29/Apr/2006

Trimis: Mie Iun 13, 2007 9:55 am    Titlul subiectului:  

asta nu ar insemna sa am hosting unde sa pun frame-ul, adica indexul de baza, care contine frameul?

caracteristici plan hosting:

Domains: 1 of 1
Sub-Domains: 0 of 20
Web Sites: 1 of Unlimited
FTP Accounts: 1 of 2
Mail Accounts: 1 of 10

Nu as putea sa pun pagina mea intr-un folder pe server, sa zicem la adresa siteroot...: /site2, iar domeniul domeniufarahosting.ro sa deschida /site2/index.html ca si pagina de index a site-ului domeniufarahosting.ro?

adica nu se poate specifica din configuratia domeniului ce anume sa deschida...

Ce rost ar avea treaba cu Web Sites altfel? ca doar nu le verifica nimeni cate is la cei care au numarul lor limitat

multumesc si astept raspunsuri
Sus  
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Mie Iun 13, 2007 9:04 pm    Titlul subiectului:  

nu poti face domenii addon ?
uitate in cpanelul tau .... si fa un domeniu addon.

EX:
faci un director domeniu2 in rootul domeniului hostat
pui un domeniul 2 ca domeniu addon pe directorul domeniu2 tocmai creat
asta va face ca directorul creat sa fie http-root-ul pentru domeniul addon
Sus  
paul77_cristian

Data înscrierii: 30/Oct/2005
Locație: Anglia

Trimis: Mie Iun 13, 2007 10:06 pm    Titlul subiectului:  

Trimite un PM si primest 100 MB.FREE
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Pagina 1 din 1