Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cine are 20 de minute timp sa ma ajute pls
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
dumitreansilviu

Data înscrierii: 05/Iun/2007

Trimis: Mar Iun 05, 2007 1:12 pm    Titlul subiectului: Cine are 20 de minute timp sa ma ajute pls  

V-as ruga daca mi-ati putea face un exemplu de preluare a unor date din input text-uri din flash si introducerea lor in baza de date mysql. apoi preluarea lor si afisarea in flash in dynamic text box. Trebuie sa fac pentru faculta un proiect care ar putea fi folosit la receptia unui hotel. M-am trezit cam tarziu si daca mi-ati putea arata pentru 2 campuri: nume si prenume cum se face aceaasta legatura si imi dau seama apoi cum se face restu. Multumesc anticipat.
Sus  
doryy42

Data înscrierii: 19/Feb/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Iun 05, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului:  

cauta pe net despre LoadVars si ai sa gasesti raspunsu .. Altfel iti recomand aici
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1