Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Deci ... lucram ?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Messenger
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Vizitator

Trimis: Lun Aug 23, 2004 10:20 pm    Titlul subiectului: Deci ... lucram ?  

Ok ... vad ca lumea tot vorbeste si vorbeste ... asa ca hai sa incepem odata ca avem concurenta ...

deci ... am vazut un instant messenger (cam intarziat) la heroescommunity.com , si niste programele frumoase de chat prin diverse locuri ....

ok ... asa ca ... let's get to work ... cine vrea sa participe ... sa arunce o bucata de cod ... le unim ...
participant+cod+participant+cod....=PHP messenger ...
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Lun Aug 23, 2004 10:22 pm    Titlul subiectului:  

tocmai v-a facut o fitza serverul ... cica authentified .... hmm ... that can't be good ...
Sus  
marcel.md

Data înscrierii: 26/Sep/2005

Trimis: Vin Dec 16, 2005 4:13 pm    Titlul subiectului:  

Proba
Sus  
OryNider

Data înscrierii: 18/Mai/2006
Locație: Arad

Trimis: Sâm Mai 12, 2007 1:09 am    Titlul subiectului:  

Dacă ar fi să facem un php messenger eu pot lucra la varianta pentru mxBB și apoi o pot porta pentru phpBB.
Ciudat, poate sunt singurul, dar mi se pare mai ușor să fac module pentru mxBB și apoi să le portez ca mod-uri de phpBB și nu invers cum ar fi firesc.
Sus  
tavi_10

Data înscrierii: 30/Ian/2006

Trimis: Sâm Aug 25, 2007 8:01 am    Titlul subiectului:  

Pai la ce sa lucram?:)

Messengere exista din plin pe mai toate site-urile, in juma de ora se poate instala pe orice forum (cel putin phpbb) un mic messenger.

Parerea mea este ca forumul PHP Messenger nu mai este nici de actualitate, nici inovator si, de fapt, nu mai are niciun sens.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Messenger
Pagina 1 din 1