| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Dr Freud
Data înscrierii: 08/Iul/2005
|
| Trimis: Vin Mai 25, 2007 3:28 pm Titlul subiectului: Prima pagina pe google ???? |
|
|
Cum fac si eu sa aduc in primele 10 siteuri afisate de google .. dupa un "x" cuvant cheie ???
am vazut ca asta este threadul de promovare ... si sper sa nu fii incalcat regulile forumului
daca pot sa spun numele siteului si cuvantul cheie .. revin cu un post replay
ms anticipat |
|
| Sus |
|
ADYRS
Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca
|
| Trimis: Vin Mai 25, 2007 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=10698
daca cuvantul x = webdesign (desi ma indoiesc) va trebui sa ai pagini multe, sa le schimbi periodic continutul, si....sa astepti! |
|
| Sus |
|
Dr Freud
Data înscrierii: 08/Iul/2005
|
| Trimis: Sâm Mai 26, 2007 1:23 am Titlul subiectului: pas cu pas ? |
|
|
| poti sa-mi dai un privat .. ce si cum trebuie sa fac pas cu pas .. sunt mai noob :D ms mult |
|
| Sus |
|
Ali
Data înscrierii: 03/Sep/2007
|
| Trimis: Lun Sep 03, 2007 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti poti promova siteul prin sistemul de reclame Google AdWords, si vei avea certitudinea ca reclama ta apare pe prima pagina Google!
Mai exact in partea dreapta si deasupra rezultatelor la cautarea dupa cuvintele tale cheie. |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Mar Sep 04, 2007 8:07 am Titlul subiectului: |
|
|
| Dr Freud, se fac bani grei din SEO (search engine optimizing), din cauza ca se aloca multe ore de lucru in simulari. M-ar mira sa iti ofere cineva solutia pe tava. Cel mai bine vorbesti cu o firma care se ocupa si cu SEO. Dai un ban da stii ca ai un contract. |
|
| Sus |
|
Cosmin Chiru
Data înscrierii: 19/Apr/2007
|
| Trimis: Joi Sep 06, 2007 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Solutia lui mihaitha mi se pare pertinenta. Din cate stiu, se percepe o taxa de aproximativ 100 de euro / cuvantul cheie pentru care se doreste optimizarea. Insa, cu putin efort, poti face singur aceste optimizari. Cred ca dupa o saptamana de citit forumuri si carti despre SEO poti face o optimizare destul de buna.
Sa nu astepti rezultate imediate. Treaba asta dureaza... |
|
| Sus |
|
lightvision
Data înscrierii: 30/Apr/2008
|
| Trimis: Mie Apr 30, 2008 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai 2 variante: fie apelezi la o firma de SEO fie te documentezi online. Citeste in plus si parerea Google referitoare la SEO si algoritmul general de optimizare a cuvintelor de cautare.
Eu, de exemplu, doar cu sfaturile google, am ajuns pe prima pagina (pozitia 2-4) la vre-o 8 cuvinte targetate, in numai 2 luni, atat in google cat si in yahoo.
Cuvintele targetate nu aveau nici o legatura cu numele domeniului sau numele sitului.
Repet, folosind numai informatiile de la Google. Inainte de aplicarea lor eram dupa a 5-a, uneori a 20-a pagina cu rezultate!!!
Pentru detronarea celor dinaintea mea la cautare dupa numele domeniului (de ex. grupnet) dar fara extensie am folosit o alta tehnica. Nu a fost prea ortodoxa, dar a functionat. Pentru detalii, pe PM. Oricum, concluzia este, cel putin la google (este parerea mea personala in urma testelor), ca se tine cont si de clickurile utilizatorilor pe rezultatele intoarse, nu numai de optimizarea pentru anumite cuvinte. Cel putin la inceput, cand nu ai optimizat nimic. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|