Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Este necesar?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ieremia

Data înscrierii: 24/Mai/2007

Trimis: Joi Mai 24, 2007 11:19 pm    Titlul subiectului: Este necesar?  

sa salvez paginile site-ului in format HTML pentru a-l lansa. Eu le am in format php. Si cum fac sa le gazduiesc pe calculatorul meu, ca server, numai de proba.
Sus  
ADYRS

Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca

Trimis: Vin Mai 25, 2007 12:17 am    Titlul subiectului:  

eu n-am inteles ce vrei sa faci!
Sus  
ieremia

Trimis: Vin Mai 25, 2007 9:05 am    Titlul subiectului:  

Vreau sa pun site-ul pe internet si nu stiu cum. Am un fisier cu documente php, acestea constituie site-ul si pe calculatorul meu merge perfect. Dar nu-l pot pune pe net. Nu stiu de ce, sau ce trebuie sa fac sa mi-l accepte portalurile care gazduiesc site-uri.
Sus  
cigraphics

Data înscrierii: 08/Iul/2006
Locație: Pitesti

Trimis: Vin Mai 25, 2007 1:49 pm    Titlul subiectului:  

instaleaza apache, php, mysql
sau acest pachet www.apache2triad.net
Sus  
johnutz

Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură

Trimis: Vin Mai 25, 2007 7:51 pm    Titlul subiectului:  

ieremia a scris: Vreau sa pun site-ul pe internet si nu stiu cum. Am un fisier cu documente php, acestea constituie site-ul si pe calculatorul meu merge perfect. Dar nu-l pot pune pe net. Nu stiu de ce, sau ce trebuie sa fac sa mi-l accepte portalurile care gazduiesc site-uri.
Ia mai explica:
- cum e fisierul ala care contine documente php?
- de ex la ce portal care gazduieste site-uri ai incercat sa il pui?

http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=612
puii mei...
Tie iti trebe gazduire. O sa iti dea un cont de ftp ca sa pui fisierele, o sa trebuiasca sa pui si baza de date (daca ai) si f posibil o sa mai trebuiasca si sa modifici ceva parametri printr-un fisier.
Intr-un cuvant, o sa iti prinzi urechile.

cigraphics a scris: instaleaza apache, php, mysql
sau acest pachet www.apache2triad.net Pai zice ca pe calculatorul lui merge.
Sus  
xcristi

Data înscrierii: 04/Mai/2007

Trimis: Vin Mai 25, 2007 8:31 pm    Titlul subiectului:  

Dar de ce trebuie sa instaleze mysql?
Are nevoie doar de webserver + php.
Sus  
ieremia

Trimis: Lun Mai 28, 2007 4:29 pm    Titlul subiectului:  

Am instalat Easy PHP, cu Apache, PHp si MySQL. Deci site-ul merge cand il deschid cu PHP la mine in calculator. Iar fisierele sunt facute cu Notepad, salvate cu extensia PHP. (index.php, body.php etc.). Asa am inteles si eu ca o sa imi deau un cont FTP, dar vad ca nu ma mai baga nimeni in seama. Am trimis la MxHost, Trafic.ro, si inca doua adrese luate de pe forum-ul de aici, pe care nu le mai stiu ca nu mi-au raspuns. Trafic.ro zice ca sit-ul meu incalca regula: "Una dintre aceste reguli precizeaza:
"Nu se inscriu site-uri fara continut, nefunctionale, cu legaturi (link-uri) ce duc la pagini inexistente. " ". Dar nu au cum sa il vada pentru ca nu e pus pe Net. Sio de aia sunt in ceata. Ce trebuie sa fac la site-ul asta?"
Sus  
pacu

Data înscrierii: 28/Mai/2007

Trimis: Joi Mai 31, 2007 1:43 pm    Titlul subiectului:  

Daca zici ca merge la tine pe computer, inseamna ca site-ul tau e salvat intr-un director "www" sau un subdirector al acestuia. Trebuie sa ai un cont FTP... Daca iti faci un cont (free sau nu) de hosting atunci o sa primesti in e-mail datele de acces la acest FTP. Apoi iei toate fisierele de la tine de pe computer (din dir-ul www) si le copiezi prin FTP.
Pentru a te conecta pe FTP ai nevoie de un client FTP. Eu folosesc Total Commander (meniul NET->FTP Connect). In clientul de FTP iti introduci datele care ti le-au trimis in e-mail. Ce te intereseaza e host-ul (ex: ftp.abcd.go.ro), username-ul (ex: abcd) si parola.
Sus  
ieremia

Trimis: Joi Mai 31, 2007 3:58 pm    Titlul subiectului:  

Dar nu mi-au trimis nici o parola nimic. Mi-au spus ca situl meu nu e functional. Dar nici nu aveau cum sa il vada. Si trafic.ro si mxhost.ro. Iar alte 2 nici nu mi-au raspuns. Poate din cauza ca am cerut gazduire gratuita.Eu il pot vedea pe calc meu cu PHP, l-am salvat si ca pagini HTML, dar nu stiu ce sa fac sa il pun pe net.
Sus  
pacu

Data înscrierii: 28/Mai/2007

Trimis: Joi Mai 31, 2007 4:24 pm    Titlul subiectului:  

Bun deci din cate pricep eu (si nu pricep prea bine ce vrei sa faci) tu vrei sa publici site-ul tau pe internet. Nu inteleg ce legatura are trafic.ro... La trafic il inscrii abia dupa ce e finalizat si publicat pe net.
Te rog specifica mai exact ce vrei sa faci cu siteul ala de pe computerul tau.
Citat: Iar alte 2 nici nu mi-au raspuns.
Alte 2 ce ? Exista o diferenta intre un director web (ex: trafic.ro) si o firma care ofera servicii de web hosting (ex: mxhost.ro)
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Iun 01, 2007 11:39 am    Titlul subiectului:  

ia citeste tu articolul de aici si vezi exact ce iti trebuie...
Sus  
ieremia

Trimis: Vin Iun 01, 2007 8:41 pm    Titlul subiectului:  

Multumesc pentru tutoriale. Dar pe ce server sa il uploadez. Normal ca vreau pun situl meu pe internet, doar pentru asta l-am facut. Dar nu reusesc. De o luna stau cu el asa. Recomandati-mi un loc de gazduire bun. Si ce trebuie sa fac, in ce format sa pun situl.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Pagina 1 din 1