Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

intrebare inregistrare domeniu
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
paul2k7

Data înscrierii: 08/Mai/2007

Trimis: Joi Mai 10, 2007 10:36 pm    Titlul subiectului: intrebare inregistrare domeniu  

ca sa-mi iau un domeniu...trebuie sa-mi inregistrez un domeniu si sa-mi iau un pachet de hosting de la mxhost de exemplu..nu?care e n*euro pe luna...

dar inainte trebuie sa-mi inregistrez domeniul .ro pe 34 euro?

nu se poate inregistra mai ieftin?:) ....stundent sarac nu de alta :oops: :lol:
Sus  
Albert

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Timisoara

Trimis: Joi Mai 10, 2007 10:54 pm    Titlul subiectului:  

Domeniile .ro sunt pe viata. Daca te gandesti la asta, iti dai seama ca nu e scump.
Daca vrei mai ieftin cauta un domeniu .com sau .net. Il cumperi pentru un an cu aprox 10 USD. (depinde de unde il iei)
Sus  
ADYRS

Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca

Trimis: Vin Mai 11, 2007 11:51 am    Titlul subiectului:  

poti comanda doar inregistrarea domeniului!
sunt unii care ifi fac hosting gratuit daca iei domeniul de la ei!
daca vrei preturi super mici si ai rabdare pana iti inregistreaza domeniul ....ia-ti .eu (7E) de la edomenii.ro si un plan linux minim!
Sus  
andrei009

Data înscrierii: 16/Mar/2007

Trimis: Vin Mai 11, 2007 2:37 pm    Titlul subiectului:  

iti recomand mxhost, daca iti iei orice plan de hosting primesti domeniu com net org gratuit.
daca tu vrei domeniu ro il platesti, e cam scumpt 30-40euro, dar merita ca este pe viata
Sus  
ADYRS

Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca

Trimis: Vin Mai 11, 2007 2:52 pm    Titlul subiectului:  

nu merita deocamdata!
iti scoti uriasa investitie abia in 4 ani, timp in care o sa-ti dezvolti afacerea pe web si o sa-l cumperi mult mai usor peste 2-3 ani! asta daca nu ramai fara el!
eu zis sa-ti iei .eu sau .com!

ps: la edomenii (doar ca sunt cam neseriosi cateodata!) ai mult mai eftin! pe mine nu ma incanta mxhost! arunci o privire pe siteul lor si-ti dai seama ca nu sunt "profesionali"!

daca vrei promptitudine si profesionalist ...webfactor.ro!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Pagina 1 din 1