| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
paul2k7
Data înscrierii: 08/Mai/2007
|
| Trimis: Joi Mai 10, 2007 10:36 pm Titlul subiectului: intrebare inregistrare domeniu |
|
|
ca sa-mi iau un domeniu...trebuie sa-mi inregistrez un domeniu si sa-mi iau un pachet de hosting de la mxhost de exemplu..nu?care e n*euro pe luna...
dar inainte trebuie sa-mi inregistrez domeniul .ro pe 34 euro?
nu se poate inregistra mai ieftin?:) ....stundent sarac nu de alta :oops: :lol: |
|
| Sus |
|
Albert
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Joi Mai 10, 2007 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Domeniile .ro sunt pe viata. Daca te gandesti la asta, iti dai seama ca nu e scump.
Daca vrei mai ieftin cauta un domeniu .com sau .net. Il cumperi pentru un an cu aprox 10 USD. (depinde de unde il iei) |
|
| Sus |
|
ADYRS
Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca
|
| Trimis: Vin Mai 11, 2007 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
poti comanda doar inregistrarea domeniului!
sunt unii care ifi fac hosting gratuit daca iei domeniul de la ei!
daca vrei preturi super mici si ai rabdare pana iti inregistreaza domeniul ....ia-ti .eu (7E) de la edomenii.ro si un plan linux minim! |
|
| Sus |
|
andrei009
Data înscrierii: 16/Mar/2007
|
| Trimis: Vin Mai 11, 2007 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
iti recomand mxhost, daca iti iei orice plan de hosting primesti domeniu com net org gratuit.
daca tu vrei domeniu ro il platesti, e cam scumpt 30-40euro, dar merita ca este pe viata |
|
| Sus |
|
ADYRS
Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca
|
| Trimis: Vin Mai 11, 2007 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu merita deocamdata!
iti scoti uriasa investitie abia in 4 ani, timp in care o sa-ti dezvolti afacerea pe web si o sa-l cumperi mult mai usor peste 2-3 ani! asta daca nu ramai fara el!
eu zis sa-ti iei .eu sau .com!
ps: la edomenii (doar ca sunt cam neseriosi cateodata!) ai mult mai eftin! pe mine nu ma incanta mxhost! arunci o privire pe siteul lor si-ti dai seama ca nu sunt "profesionali"!
daca vrei promptitudine si profesionalist ...webfactor.ro! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|