Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cine stie sa faca jocuri php
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Kain007

Data înscrierii: 01/Apr/2007

Trimis: Lun Mai 14, 2007 8:56 pm    Titlul subiectului: Cine stie sa faca jocuri php  

Cine stie sa faca jocuri php contactatima la id hellmu_dark sau postati aici am incercat tutorialul lui orceon lam facut fara erori nu ma ajutat la nimica
Sus  
drakoo

Data înscrierii: 28/Iun/2006
Locație: Iasi

Trimis: Lun Mai 14, 2007 9:22 pm    Titlul subiectului:  

tutorialul lui oriceon e pentru incepatori ..
ca sa faci jocuri in php iti trebe oleak de cunostinte.. oleak mai mult.. depinde de joc..
Sus  
razVee

Data înscrierii: 13/Mai/2007

Trimis: Lun Mai 14, 2007 10:12 pm    Titlul subiectului:  

lol... cu o floare nu se face primavara... e un limbaj foarte dificil PHP-ul (nu foarte dificil daca iti place cu adevarat sa lucrezi cu el) :D
tutorialul lui oriceon prezinta doar elementele de baza ale limbajului...
cred k mai dureaza pana sa poti face un joc in php... (si eu mi-as dori sa fac un joc online, manager de fotbal, dar sunt constient ca imi va lua cativa ani pentru a atinge cunostintele necesare)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1