Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

cu ce inlocuiesc Load Data Local acolo unde nu merge
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
boris

Data înscrierii: 15/Aug/2004

Trimis: Dum Aug 15, 2004 4:10 pm    Titlul subiectului: cu ce inlocuiesc Load Data Local acolo unde nu merge  

si cica peste 3.22.15 trebuia sa functioneze.
va rog sa fiti mai mult decat expliciti; ca abia m am bagat in chestiile astea grele.
cum sa fac altfel?
Sus  
Radical

Data înscrierii: 16/Feb/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Aug 25, 2004 11:00 am    Titlul subiectului: Re: cu ce inlocuiesc Load Data Local acolo unde nu merge  

Cod: LOAD DATA LOCAL INFILE 'mega.csv' IGNORE
  INTO TABLE com_judete
  FIELDS
         TERMINATED BY '\t'
         ESCAPED BY '\\'
  LINES
         TERMINATED BY '\n'
         IGNORE
              1 LINES
  (id,judet,prefix)

In loc de LOAD DATA LOCAL INFILE merge cu LOAD DATA INFILE... inca nu m-am uitat in manual sa vad diferenta... dupa ce ma uit... am sa o adaug pe aci...
Sus  
kokosanu

Data înscrierii: 16/Mai/2004
Locație: Cluj-Napoca

Trimis: Mar Aug 31, 2004 12:24 pm    Titlul subiectului:  

va recomand cu caldura MySQL Front, acolo unde aveti posibilitatea de conectare la server pe porturile configurate. mai ales la intranet

http://www.mysqlfront.de/

singura problema era ca la versiunea 3.0, importul de fisiere in baza de date facea putina varza pentru versiuni de MySQL 3.23.* si MySQL 4.* si banuiesc ca si la 5 la fel. Au scos acum versiunea 3.1, nu am testat-o inca.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1