|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City
|
| Trimis: Lun Mai 07, 2007 8:22 pm Titlul subiectului: spammers - printre noi |
|
|
treaba e ca sunt din ce in ce mai nervos...
de ce?!
pai... majoritatea celor care mai viziteaza forumul are un scop clar: simt nevoia sa ne spuna ce site-uri au mai facut ei - in sectiuni adecvate sau nu - si nu se gandesc la un lucru: toti de aici facem site-uri [mai bune sau mai putin bune] si toti avem zeci, chiar sute de site-uri pe care sa le publicam si sa le facem cunoscute... ce-ar mai fi?! 8O
si totusi, de ce sunt asa suparat?
lumea nu intelege ca abia am scapat de robotei [multumim lui cristi, care nush ce-a facut dar, a facut bine] si am inceput sa sterg/editez posturi ale userilor umani care, daca nu se cearta, posteaza link-uri...
eu, ca user, am publicat maxim 5 site-uri pe forum-ul asta, in o mie si un pic de posturi si mi se pare lipsa de respect pentru membrii comunitatii [ma refer la cei reali, care vor ceva util de la comunitatea asta]. Cine intra aici, nu intra ca sa vada link-uri... intra ca sa invete ceva, sa intrebe, sa ajute si sa comunice intr-o comunitate, care suntem... cred/sper...
pentru link-uri s-au inventat directoarele http://www.google.ro/search?q=free+web+directory si puteti sa postati acolo toate miile de site-uri pentru care vreti sa va faceti cunoscuti...
la sectiunea evaluare mi se pare just sa postam site-uri si nici nu am avut impresii de mare webMaster pentru ca si eu, si toti, am fost la inceput... si nici nu am avut pretentii sa fie site-ul valid si nus-stiu-cum... dar... sa postezi site din primul post, sau din al 15-lea... nu mi se pare just...
asta inseamna ca d-asta ai venit aici si asta e scopul principal... promovarea se face si altfel decat prin spam ;)
as putea sa vorbesc despre asta la infinit... asa ca ma opresc aici...
ideea mea este pentru cei care acum `au aterizat` aici... incercati sa respectati, ca sa ne putem respecta reciproc...
Navigand prin forum am vazut niste certuri de copilasi de clasa a 8-a... nu cred ca-si au loc aici...
Noi, aici, ar trebui sa programam, nu sa ne certam si... nici sa ne publicam portofoliul...
multa bafta tuturor! |
|
| Sus |
|
Copyright
Data înscrierii: 17/Dec/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Mai 07, 2007 9:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
octavian a scris:
pai... majoritatea celor care mai viziteaza forumul are un scop clar: simt nevoia sa ne spuna ce site-uri au mai facut ei - in sectiuni adecvate sau nu - si nu se gandesc la un lucru: toti de aici facem site-uri [mai bune sau mai putin bune] si toti avem zeci, chiar sute de site-uri pe care sa le publicam si sa le facem cunoscute... ce-ar mai fi?!
la sectiunea evaluare mi se pare just sa postam site-uri si nici nu am avut impresii de mare webMaster pentru ca si eu, si toti, am fost la inceput... si nici nu am avut pretentii sa fie site-ul valid si nus-stiu-cum... dar... sa postezi site din primul post, sau din al 15-lea... nu mi se pare just... asta inseamna ca d-asta ai venit aici si asta e scopul principal... promovarea se face si altfel decat prin spam
Domnule Octavian, daca o sa vizitezi forum-urile de afara o sa constati ca majoritatea au o sectiune de evaluare unde membri sa-si poata expune creatiile si sa primeasca critici/sfaturi de le ceilalti membrii ai comunutatii:
http://www.phpfreaks.com/forums/index.php?board=10.0
http://www.sitepoint.com/forums/index.php
http://forums.devnetwork.net/viewforum.php?f=50&sid=055de737186218852a46f742dbe050b1
Insa nu cred ca o sa gasesti pe nici unul practici de CENZURA care sa imiteze drepturile unui membru in functie de POSTCOUNT. Si in al doilea rand nu esti obligat sa accesezi un link! octavian a scris: Noi, aici, ar trebui sa programam, nu sa ne certam si... nici sa ne publicam portofoliul...
Sunt de acord, poti sa incepi tu prin ati scoate linkurile din semnatura. :D Btw, am dat si eu click pe unu:
Citat: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'irimiao_octavian'@'localhost' (using password: YES) in C:\HostingSpaces\irimia_octavian@yahoo.com\vectorialpx.net\wwroot\blog\lib\config.php on line 6
Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\HostingSpaces\irimia_octavian@yahoo.com\vectorialpx.net\wwwroot\blog\lib\config.php on line 7
Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in C:\HostingSpaces\irimia_octavian@yahoo.com\vectorialpx.net\wwwroot\blog\lib\config.php on line 7 Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO)
Later. |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Mai 07, 2007 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| @Copyright - pt erorile alea zice clar ca nu e vina lui ca nu merge hostingul de mysql |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City
|
| Trimis: Lun Mai 07, 2007 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu e vorba de post-count [ai inteles total gresit]... e vorba de postarea unui link in 7 locuri si de a posta link+cuvinte cheie... Cu totii stim ce cauta un crawler [ca doar suntem programatori, ce dreaq]... si, ne putem da seama cand un link e pus pentru a fi accesat si cand e pus pentru a informa... si, nu sunt atat de tampit sa spun NU unei sectiuni de evaluare...
Am postat si eu thread-uri si, poate o sa mai postez [ca d-asta e un forum... sa primesti/oferi sfaturi] insa e diferenta intre postarea unui link si sustinerea lui in toate sectiunile + promovare
Cand postezi un link la evaluare... acepti critica si incerci sa fi constructiv...
de curand, vad ca nu s-au mai postat la evaluare link-uri de genul `promovare`... s-au cerut/oferit sfaturi... ceea ce-i bine si, laudabil
referitor la semnatura... e permis sa pui link in semnatura si asta nu e o regula impusa de mine... era inainte sa aterizez eu pe acest forum
iar, referitor la vectorial_pixel, mda... e o problema cu server-ul... [aplicatia mea e oke ;)... stiu sigur asta] si nu ma mai obosesc sa intru pe ftp pentru ca tot ce o sa primesc or sa fie nervi... sper sa se rezolve curand
pentru mine post-count-ul e egal cu 0 [zero]...
conteaza ce te duce capul... si, calitatea post-urilor, nu numarul lor...
la mine, count-ul e normal sa creasca pentru ca fiind moderator, de ceva vreme, ma cam cert cu lumea si ma implic intr-o multime de offtopic-uri...
dar... daca face pe cineva fericit, pot sa-mi fac un nou cont, ca sa am 0 [zero] post-uri si, sa fiu inscris de curand si, sa nu mai fiu SeniorMember...
I don't give a s***t! ;)
edit //
Citat: Si in al doilea rand nu esti obligat sa accesezi un link!
dar, cand intreg thread-ul e format din link... ce sa fac?
sa-l sterg sau sa-l incurajez? 8O
ti se pare normal? [nu mai stau sa scotocesc prin forum... dar am dat de multe] |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|