|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
florin_sb
Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Sâm Mai 05, 2007 10:05 pm Titlul subiectului: Primul manager de fotbal romanesc - Proiect |
|
|
Salutare!
In urma cu aproximativ un an am inceput sa lucrez la un manager online de fotbal, fiind foarte pasionat de fotbal si de jocurile de management pe calculator. Dupa 2 luni am realizat un joc nu foarte complex, Pase-Pase-Gol. Jocul era doar in limba romana si era functionabil. Insa nefiind multumit de el si dorind ceva mult mai bun, l-am oprit si am inceput sa lucru la unul nou. S-a nascut Perfect Line-Up. Mult mai complex, multilanguage si cu aspect mult mai placut. Startul jocului s-a dat in 12 aprilie, dupa luni de munca, iar astazi s-a jucat cea de-a 4-a etapa in campionatele celor 6 tari din joc (Romania, Anglia, Germania, Italia, Franta si Spania). Jocul are 287 de utilizatori inregistrati, insa de aproximativ o saptamana am oprit temporar inregistrarile.
Jocul nu este 100% gata, insa poate functiona independent.
Eu sunt elev in clasa a 12-a, deci in curand o sa am BAC-ul. Fiind foarte ocupat si cu fotbalul (practic fotbal de 11 ani la echipa locala) am din ce in ce mai putin timp de munca efectiva, iar munca se inmulteste zilnic.
Acum vine intrebarea: Este cineva pasionat de php si jocurile online si doritor sa intre in proiect?
Site: perfect-lineup . com
Nu va pot oferi link catre site pentru ca nu am destule mesaje scrise pe acest forum. :( |
|
| Sus |
|
gabyy
Data înscrierii: 24/Feb/2005
|
| Trimis: Lun Mai 07, 2007 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Laudabil efortul tau, dar cred ca este greu ca cineva sa se implice pentru ca toti au proiectele lor, serviciu etc. Si eu as face multe jocuri din pasiune,dar timpul este f limitat. Bafta! |
|
| Sus |
|
jianuovidiu
Data înscrierii: 16/Mar/2006
Locație: Bucharest
|
| Trimis: Mar Mai 29, 2007 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Florin, ai vreun id de mess ? |
|