Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Primul manager de fotbal romanesc - Proiect
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
florin_sb

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Sibiu

Trimis: Sâm Mai 05, 2007 10:05 pm    Titlul subiectului: Primul manager de fotbal romanesc - Proiect  

Salutare!

In urma cu aproximativ un an am inceput sa lucrez la un manager online de fotbal, fiind foarte pasionat de fotbal si de jocurile de management pe calculator. Dupa 2 luni am realizat un joc nu foarte complex, Pase-Pase-Gol. Jocul era doar in limba romana si era functionabil. Insa nefiind multumit de el si dorind ceva mult mai bun, l-am oprit si am inceput sa lucru la unul nou. S-a nascut Perfect Line-Up. Mult mai complex, multilanguage si cu aspect mult mai placut. Startul jocului s-a dat in 12 aprilie, dupa luni de munca, iar astazi s-a jucat cea de-a 4-a etapa in campionatele celor 6 tari din joc (Romania, Anglia, Germania, Italia, Franta si Spania). Jocul are 287 de utilizatori inregistrati, insa de aproximativ o saptamana am oprit temporar inregistrarile.

Jocul nu este 100% gata, insa poate functiona independent.
Eu sunt elev in clasa a 12-a, deci in curand o sa am BAC-ul. Fiind foarte ocupat si cu fotbalul (practic fotbal de 11 ani la echipa locala) am din ce in ce mai putin timp de munca efectiva, iar munca se inmulteste zilnic.

Acum vine intrebarea: Este cineva pasionat de php si jocurile online si doritor sa intre in proiect?

Site: perfect-lineup . com

Nu va pot oferi link catre site pentru ca nu am destule mesaje scrise pe acest forum. :(
Sus  
gabyy

Data înscrierii: 24/Feb/2005

Trimis: Lun Mai 07, 2007 3:10 pm    Titlul subiectului:  

Laudabil efortul tau, dar cred ca este greu ca cineva sa se implice pentru ca toti au proiectele lor, serviciu etc. Si eu as face multe jocuri din pasiune,dar timpul este f limitat. Bafta!
Sus  
jianuovidiu

Data înscrierii: 16/Mar/2006
Locație: Bucharest

Trimis: Mar Mai 29, 2007 12:09 pm    Titlul subiectului:  

Florin, ai vreun id de mess ?
Sus  
florin_sb

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Sibiu

Trimis: Mar Mai 29, 2007 12:34 pm    Titlul subiectului:  

Cum sa nu. :)
Te-am contactat pe id-ul specificat aici pe site.
Sus  
razvancg

Data înscrierii: 20/Dec/2005
Locație: Cluj-Napoca

Trimis: Lun Oct 29, 2007 11:55 am    Titlul subiectului:  

Daca mai ai nevoie de ajutor, .... razvancg@yahoo.com
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Pagina 1 din 1