Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Vand site cod sursa & baze de date
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Vanzari/Cumparari domenii/site-uri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
BamseRo

Data înscrierii: 24/Apr/2007

Trimis: Mar Apr 24, 2007 5:08 am    Titlul subiectului: Vand site cod sursa & baze de date  

Am lucrat pt un tip in regim de colaborare ...si care in final nu m-a platit.
I-am construit 2 site-uri cap coada
{www}suntgravida{ro}
{www}suntmamica{ro}

Si am facut modificari pt un alt site {www}treiursuleti{ro}

Am bazele de date si codurile surse si doresc sa le vand. Daca este cineva interesat trimiteti un mesaj privat.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Apr 24, 2007 12:32 pm    Titlul subiectului:  

nu par sa ... mearga.

edit: cica merge, dar pana intra pe pagina trag un somnic, beau o cola, ma duc prin oras cu iubita si vin inapoi ca sa vad ca mai incarca.
Sus  
kyron

Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Apr 24, 2007 1:21 pm    Titlul subiectului:  

am stat si eu cateva minute si nu mi s-a incarcat decat un banner din header.

Pune si tu site-urile alea pe un host ca lumea, sa le poata vedea lumea. Altfel cum sa le cumpere ?
Sus  
BamseRo

Trimis: Mar Apr 24, 2007 10:42 pm    Titlul subiectului:  

Pai nah si cu voi acu ..eu v-am dat linkurile lu tepuitoru sa le vedeti. Dar are hosting "belea". Revin cu informatii curand :)
Sus  
Pirahna

Trimis: Mar Apr 24, 2007 11:44 pm    Titlul subiectului:  

Pe mine sincer ma intereseaza de pe acum, desi nu dau doi bani pe codul tau, as da bani pe domenii. :D
Sus  
BamseRo

Trimis: Mie Apr 25, 2007 12:02 am    Titlul subiectului:  

Deci acu cu toate ca nu am sa scriu ceva explicit ..poti sa consideri in orice moment ca te jignesc.

Nu stiu cum te-a lovit asa tare in orgoliu cele cateva post-uri ale mele ..dar in fine...fiecare cu suferintele lui.

Si deci ca sa ma repet ...vand codu sursa si bazele de date (cu informatii in ele + multi multi utilizatori) ...deci ca sa fie clar eu nu detin acele site-uri si deci nu am cum sa iti vand domeniile.

Si ca sa nu te obosesti ..sa intrebi in caz ca ai de gand ...nu trebuie sa cumperi si codu sursa...asadar super explicit si clar:

vand codu sursa si/sau bazele de date de la site-urile enumerate mai sus
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City

Trimis: Mie Apr 25, 2007 5:57 pm    Titlul subiectului:  

am inteles ideea dragule...
1. nu pricep de ce te-ai simtit jignit [nu vad nicaieri insulte la adresa ta]
2. daca nu detii acele site-uri atunci cum de le vinzi
3. de unde stim ca tipul nu e adevaratul proprietar si nu ma trezesc cu garda la usa

bafta!... poate/sper sa gasesti un client!
Sus  
BamseRo

Trimis: Mie Apr 25, 2007 6:05 pm    Titlul subiectului:  

1. is chestii mai elaborate ..n-ai cum sa le vezi tu asa la prima vedere ..mai ales ca nici tu nu ai citit cu foarte mare atentie ce am scris eu.

Pirahna a scris: ..., desi nu dau doi bani pe codul tau, ..

Vorbeste si el asa "ca ....in targ", mai ales ca e in necunostinta de cauza ..si te apuci sa faci afirmatii de astea cand ai pe ce te baza, da el se da asa doar rotund ..pe baza faptului ca are mai multe mesaje postate decat mine, ca altfel n-a vazut nici macar o linie de cod scrisa de mine

2 & 3. e pe sistemu eu le-am facut ..el nu m-a platit (greseala mea ca am lucrat pe incredere ..tipu fiind o cunostinta) ...eu incerc sa imi scot macar o parte din "pierderi". Cum nu e legal ce a facut el nici ce fac eu nu e prea legal..oricum nu te astepta sa iti dau factura ..ca nu am firma. Bazele de date sunt chiar proprietatea lui (informatiile din ele) ..dar ce mai conteaza ...codul sursa ..e al meu pt ca eu l-am facut (cap coada) ..el a cumparat doar template-urile.
Sus  
vectorialpx

Trimis: Mie Apr 25, 2007 6:18 pm    Titlul subiectului:  

am citit cu atentie ce ai scris si ce a scris piry si nu mi s-a parut ca a zis nimic grav. Nervii ti se trag din alt thread [cel de la evaluare] dar nu tre sa creezi dispute [te trimit la reguli, daca vrei :)]...

ideea mea era ca in momentul in care tu vinzi site-ul, respectivul il poate vedea online si poate trage noul proprietar in instanta pe baze legale. Nimeni nu poate demonstra ca el nu e adevaratul proprietar, mai ales ca detine si domeniile inregistrate... decat in cazul in care tu te gandeai sa le inregistrezi sub un copyright... atunci lucrurile steteau altfel si ii puteai cere banii si despagubiri fara a fi nevoit sa-l mai vinzi ;)
Sus  
Pirahna

Trimis: Joi Apr 26, 2007 2:48 pm    Titlul subiectului:  

Bai BamseRo ... sincer acum.
Uita-te ce prezinti ...

Niste site-uri care sunt pe niste domenii pe care nu le detii, care acum apartin altui tip ... si pe care vrei sa le vinzi la negru (cum ai lucrat si cu tipul ala si uite ce s-a intamplat).
Pai in primul rand cum stiu eu ca-mi dai mie magnificul tau cod daca iti dau banii ?
In al doilea rand cum poti sa dovedesti ca tu esti autorul acelui cod ?
Sa zicem ca e facut de tine codul sursa ... ce are asa special de vrei bani pe el ?

Deci da domnule BamseRo, nu dau doi bani pe codul tau pentru ca daca intru pe hotscripts iau ceva mai bun pe gratis.
Cat despre baza de date ... cu un crawler iau tot ce e pe acolo fara vreo problema si mi-o refac pe gratis.

Asa ca, esti absolut sigur ca inca mai vrei sa vinzi aplicatiile minune care afiseaza niste articole din baza de date pe niste pagini care vad ca se misca greu ?

Apropo, nu sunt in necunostinta de cauza.
Am pe ce ma baza cand fac afirmatiile astea, si ti-am dat argumentele mai sus. Sunt oare in necunostinta de cauza ? Ma indoiesc.
Cauza este supraevaluarea propriilor tale creatii, ceva tipic invataceilor care au prins gustul banilor (sau ideii de bani).

Cat timp nu oferi un contract, o factura, macar o chitanta nenorocita prin care cel care iti cumpara codul (care din cate inteleg e fara partea grafica, aia e cumparata de client si nu detii drepturi asupra ei) nu vad de ce te mai obosesti.
Tine cont ca si cand cumperi o gogoasa primesti chitanta ... la negru nu cred ca o sa iti cumpere careva produsul.

Hai succes in continuare si calmeaza-te ca iti creste tensiunea (si eventual imi creste si mie).
Sus  
vectorialpx

Trimis: Joi Apr 26, 2007 4:40 pm    Titlul subiectului:  

rezolvati problemele private...

edit // BamseRo, tu ai fost cel care a adus calomnii... asa ca te rog sa incetezi
cine citeste post-ul a inteles ideea si te va contacta cu siguranta

bafta!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Vanzari/Cumparari domenii/site-uri
Pagina 1 din 1