|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
patty
Data înscrierii: 26/Apr/2007
|
| Trimis: Vin Apr 27, 2007 10:09 am Titlul subiectului: Mutare baza de date |
|
|
| sper ca nu am scris unde nu trebuie..insa am un forum de phpbb2 de pe myforum,insa sincer serverul de la myforum imi creeaza mereu pb...asa ca vreau sa-l mut pe un alt server.asa ca am salvat baza de date,insa cand a fost timpul sa o exportez pe un alt server n-am mai stiut...ma puteti ajuta si pe mine in pb asta,va rog?ms anticipat! |
|
| Sus |
|
OryNider
Data înscrierii: 18/Mai/2006
Locație: Arad
|
| Trimis: Sâm Mai 12, 2007 12:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Păi dacă o să ai tot același domeniu și schimbi doar găzduirea exportă baza de date într-un fișier .sql text adică fără compresie. Dacă baza de date e mai mare decât e setat maxim pe noul server în phpmyadmin trebuie să dai split la fișierul sql în mai multe bucăți mici și să te asiguri că nu ai dat split la tabele sau să copii partea tăiată din tabel, astfel încât să ai tabele complecte.
Apoi în phpmyadmin:
-> dai click pe SQL -> Import de fișiere -> Browse
(acolo o să scrie cât poate fi un fișier de mare)
dacă nu merge varinta în ferestră nouă de mai sus:
-> dai click pe numele bazei de date de exemplu nume_domeniu_ro
-> în coloana dreaptă dai pe SQL
-> la 'Locatia fisierului text:' dai Browse (Răsfoiește)
Sar putea să fie suportate și fișiere gzipped ...
Dacă schimbi numele domeniului folosește facilitatea search/replace dintr-un editor de text ca notepad/notepad++ să înlocuiești peste tot în fișierul/fișierele SQL, numevechi.ro cu numenou.ro |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|