Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Apache2.2,MySQL5.0,php5.0-Pai d c nu merge ???
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
papaleon2002

Data înscrierii: 17/Ian/2006
Locație: Ploiesti

Trimis: Mie Apr 25, 2007 12:08 pm    Titlul subiectului: Apache2.2,MySQL5.0,php5.0-Pai d c nu merge ???  

Am instalat cele de la titlu, mysql-merge, Apache cu php instalat si configurat-merge. Editez in Notepad++ un script php, (de ex. phpinfo) pe care dak il salvez in htdocs cu extensia .php si rulez cu IE7 nu-l ruleaza si imi da o fereastra ca sa-l salvez sau sa-l deschid cu notepad (simplu) - DAR, dak-l editez intre taskurile <html></html> si-l salvez cu extensia .html, atunci il ruleaza corect. Pai cum palaria masii ???
Am pus la AddType application... toate extensiile...
Rog luminatzi-ma, cine poate, ca altfel ma vetzi avea pe constiintza !!
Rog tzinetzi cont de faptul ca sunt incepator si desi ma straduiesc, nu pricep prea bine cum devine chestia cu configurarea serverului Apache
Sus  
strategy

Data înscrierii: 19/Noi/2004
Locație: Oradea

Trimis: Sâm Apr 28, 2007 8:06 am    Titlul subiectului:  

posteaza linia cu addtype
Sus  
andrei009

Data înscrierii: 16/Mar/2007

Trimis: Sâm Apr 28, 2007 1:16 pm    Titlul subiectului:  

daca folosesti
Cod: <?
//cod php
?>

uite-te daca in php.ini short_open_tag este on

Cod: short_open_tag = On
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1