|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Aug 07, 2004 12:50 pm Titlul subiectului: Certificare PHP in Romania |
|
|
Nu stiu daca aici e locul potrivit sa postez asta, daca nu e bine un moderator sa mute subiectul unde e mai bine.
Sunt interesat sa obtin o certificare oficiala in PHP. Cu alte cuvinte o diploma recunoscuta international care sa ateste ca sunt un programator PHP, si care sa ateste nivelul meu. Ce mai vazut pe zend.com este certificare Zend Engineer, pe php|arch de asemenea am vazut niste vouchere pentru examene Zend.
Ce ma intereseaza pe mine este cum obtin ceva similar aici in Romania, fara sa fie nevoie sa ma duc in afara pentru asta.
Daca cineva ma poate ajuta cu informatii in aceasta privinta ii multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
Emil
Data înscrierii: 16/Noi/2003
Locație: echo $REMOTE_ADDR
|
| Trimis: Mie Aug 18, 2004 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
afaik certificarile de la Zend se obtin in urma unor cursuri online, si primesti o versiune de evaluare pt 90 de zile (durata cursurilor), deci nu vad alta problema decat plata banilor, daca sti engleza & "you have balls" da-i inainte.
In Romania nu stiu sa existe asa ceva...oricum, nu cred ca poti compara orice alta certificare cu cea de la compania comerciala din spatele a tot ce inseamna PHP. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Sâm Aug 28, 2004 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si care e limita de varsta a acestui certificat ?
Dar al certificatelor Microsoft ?
Din cate stiu ECDL-ul are limita 14 ani ... |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|