Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

intrebari pentru inregistraea unui domeniu
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
beginner18

Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Mai 06, 2007 10:28 pm    Titlul subiectului: intrebari pentru inregistraea unui domeniu  

1 intrebare: dc cineva imi afla parola de la emailul pe care am inregistrat domeniul, poate sa mi-l fure??
Sus  
ADYRS

Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca

Trimis: Dum Mai 06, 2007 10:31 pm    Titlul subiectului:  

klar! iti schimba nameserverele si pune siteul pe serverul lui!
apoi tu o sa-ti schimbi parola de la mail si o sa pui siteul inapoi pe serverul tau! a...el nu o sa aiba acces la fisiere pt ca odata cu schimbarea name-serverelor nu se trec si fisierele pe serverul nou!
Ce ai patit?
Sus  
beginner18

Trimis: Dum Mai 06, 2007 10:33 pm    Titlul subiectului:  

nu am patit nimic...ma gandeam sa fiu precaut.
dar....daca a aflat parola..e normal sa schimbe parola la mess..apoi isi schimba domeniu, si pune pe o alta adresa de mail..iar eu raman cu ochii-n soare, nu? ca in cazu asta nu am ce sa mai fac!
Sus  
ADYRS

Trimis: Dum Mai 06, 2007 10:37 pm    Titlul subiectului:  

ba ai! completezi formularul urmator http://rotld.ro/romana/inregistrare_domeniu/modificare_contact_fax.html si pui ce adresa de mail vrei tu! asta in cazul in care domeniul este pe numele tau sau a firmei tale!
Sus  
beginner18

Trimis: Dum Mai 06, 2007 10:43 pm    Titlul subiectului:  

aha. mijto. merci.!
Sus  
ADYRS

Trimis: Dum Mai 06, 2007 10:50 pm    Titlul subiectului:  

Nu ai pentru ce! Sper sa nu ti se intample pentru ca modificarea si propagarea noilor dns-uri dureaza 2-3 zile lucratoare, timp in care te uiti la domeniu si astepti! Noapte buna!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Pagina 1 din 1