|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
lee
Data înscrierii: 20/Mar/2004
|
| Trimis: Joi Aug 05, 2004 11:22 am Titlul subiectului: doar mail pe server |
|
|
as dori sa cumpar un domeniu cu numele meu doar pt. a avea o adresa de mail personalizata (eventual si un mic site unde sa-mi tin niste poze si alte citeva date pt. mine).
intrebarea este daca in momentul in care voi cumpara hosting la o firma, ceva la 2,3 euro pe luna, cum imi voi putea lua mailul? trebuie sa-mi fac eu un script ceva sau toate au integrat un sistem prin care toti cei care au adrese de mail pe acel server pot sa-l foloseasca de la orice calculator, printr-o singura identificare a adresei de mail si a unei parole(gen yahoo,...)
aveti vreo adresa pe net unde pot citi mai multe.
mersi. |
|
| Sus |
|
smallAdmin
Data înscrierii: 21/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Aug 05, 2004 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
daca tot iti iei un domeniu, mai bine iti instalezi un client pop3. outlook, the bat, eudora si iti iei mailurile local...
o sa ai si webmail, in caz ca iti trebuie ( ca yahoo ) |
|
| Sus |
|
lee
Data înscrierii: 20/Mar/2004
|
| Trimis: Joi Aug 05, 2004 12:07 pm Titlul subiectului: revenire |
|
|
| chiar am specificat "de la orice calculator". vroiam sa spun cum imi voi lua mailul de la un net cafe sau de oriunde alt undeva, unde nu este instalat asa ceva. momentan am pe yahoo si k si totul este foarte simplu. am interfata de utilizare. |
|
| Sus |
|
smallAdmin
Data înscrierii: 21/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Aug 05, 2004 12:10 pm Titlul subiectului: Re: revenire |
|
|
lee a scris: chiar am specificat "de la orice calculator". vroiam sa spun cum imi voi lua mailul de la un net cafe sau de oriunde alt undeva, unde nu este instalat asa ceva. momentan am pe yahoo si k si totul este foarte simplu. am interfata de utilizare.
daca scrie ca o sa ai CPanel sau Ensim, o sa ai si webmail. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|