Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

gazduire GRATUITA(php/mysql)
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
st3fan83

Data înscrierii: 27/Mar/2007

Trimis: Mar Mar 27, 2007 1:51 pm    Titlul subiectului: gazduire GRATUITA(php/mysql)  

Salut. Azi m-am inscris si eu pe forumul vostru si am citit si niste posturi in legatura cu hostingul.
Nu stiu daca o considerati reclama sau nu. Dar daca vreti un hosting GRATUIT care are:

""""""""
* 110MB 2000MB Space - FREE
* Dual Xeon based Servers
* PHP 5 - FREE!
* Live Support - FREE!
* FTP (chmod enabled) - FREE!
* Sendmail & Safe Mode - FREE!
* Your Own Domain Hosting - FREE!

Click here to see the full features list...

* 10GB 100GB Bandwidth - FREE!
* SSI - FREE!
* MYSQL 5 - FREE!
* IonCube & Zend Support - FREE!
* NO popups, spam or ads ANYWHERE
* Apache 2.0 based Server
* Guides on How To Market & Build Your Site - FREE!
""""""""""
(e luat cu copy/paste de la ei din pagina ca nu am avut timp sa scriu tot)

incercati WWW.110MB.COM.

Am un domeniu de la Vodafone ala de 3$/luna si cu hostingul asta, nu cred ca puteti sa gasiti o oferta mai buna. (cel putin la hosting :D ). Daca sunt, va rog sa ma anuntati si pe mine.

Tipii sunt chiar pasionati de ce fac si se implica, adica daca e o problema, se rezolva.

Sper ca postul asta ajuta pe cineva.!!
Bafta[/b]
Sus  
ADYRS

Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca

Trimis: Mar Mar 27, 2007 10:50 pm    Titlul subiectului:  

Din cate va eu ...dansii nu sunt din ro! Eu unu mi-as cauta hosting in tzara si am si gasit oferte mai bune de 3E/luna! Nu ma uit la pret pentru ca nu este cel mai important factor! Poti sa ai 50 gb free...daca nu-ti ofera support rapid (telefonic) n-ai facut nici o afacere! Eu unul am achizitionat de curand un cont de reseller si sunt multumit de modul in care se oferta suport si toate cele! pt cei interesati: webfactor.ro , clujeni..evident!
daca vrei pret mic mergi pe edomenii.ro dar acolo dureaza si 3 saptamani pana sa ai un domeniu.ro activat! ofera si suport bun si sunt buni! tot ardeleni!
Cum am zis...nu ma uit la pret prima data ci al seriozitate si la promptitudine!
Sus  
st3fan83

Data înscrierii: 27/Mar/2007

Trimis: Mie Mar 28, 2007 12:34 pm    Titlul subiectului:  

Daca nu te uiti la pret, e ok. Dar daca ai un proiect pe care vrei sa-l testezi, sau poate chiar nu ai bani :cry: Ca si hosting astia sunt buni. Chiar daca nu sunt romani. Nu de alta da la noi daca gasesti gazduire gratuita de php , e cu reclama.
Daca regula forumului era sa spunem doar de firme romanesti, atunci imi cer scuze. Daca nu, pentru HOSTING astia sunt Ok avand in vedere ca NU PLATESTI NIMIC. Si....da au si ei suport(telefonic nu cred ::) )...dar au un forum foarte activ.
Am luat un domeniu .ro de la Vodafone cu 3 $/luna pentru ca modalitatea de plata a fost cea mai accesibila. Si s-a activat in mai putin de 24 de ore. Nu zic ca firmele romanesti nu ofera servicii de calitate. Dar la categoria HOSTING GRATUIT (si nu numai) astia sunt undeva sus.

bafta
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Mie Mar 28, 2007 4:08 pm    Titlul subiectului:  

Eu zic sa renunti la serviciile vodafone pt ca gasesti si mult mai bune de atat... pt cei care nu stiu oferta vodafone suna cam asa:
10mb hosting
5 casute de e-mail
subdomenii nelimitat (gazduite pe alte serverE)
10 subdomenii (gazduite la ei)
domenii moka
php/mysql - nevoie
.htaccess - din parti
scripturi de forum/guestbook pe care poti sa le instalezi doar din cp-ul lor si sunt singurele care au acces la php/mysql
3$ / luna

... singurele avantaje la ei sunt:
- sunt singurii care ofera domeniu .ro inchiriat :)
- plata e cea mai accesibila (pe factura vodafone sau prin cartela de reincarcare vodafone)
Sus  
johnutz

Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură

Trimis: Mie Mar 28, 2007 11:44 pm    Titlul subiectului:  

Acu o vreme am facut si eu un research despre hosting-uri free, si pe langa 110mb am dat de:

1. zendurl.com interesant nume, nu?
la vremea cand m-am uitat eu nu mergea nici un link, inseamna ca au aruncat si ei un template acolo si nu apucasera sa bage continut. (simpatica tipa aia)

2. my-php.net
in josul paginii (sub "Free Host Direcotry") sunt o gramajoara de linkuri catre alte hosting-uri free asemanatoare. Atat de asemanatoare, incat m-ar face sa cred ca saiturile alea sunt aruncate din niste template-uri. Yuck, formularele de inregistrare sunt chiar identice!!!

Interesant ca multi ofera posibilitatea de a gazdui pentru orice domeniu; trebuie doar sa setezi NS-ul corect. Adauga la asta si faptul ca nu iti baga reclame, si cine isi mai poate da cu parerea ca ai hosting free?

Bineinteles ca nu ai mail() si alte cateva, si ca ruleaza in safe_mode.

Ah, la 110mb iti pot activa mail() si alte cateva daca le trimiti copii scanate dupa acte de identitate....
Sus  
angelp

Data înscrierii: 08/Mar/2007
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Mar 29, 2007 1:30 pm    Titlul subiectului:  

Buna ziua,

Va oferim hosting de calitate (toate facilitatile incluse) la 0.03 euro / MB. Desigur, fara SPAM si alte minuni. De ce costa si nu este free? Simplu. E un business.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Pagina 1 din 1