Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

[music_edit] $imagetype
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
OryNider

Data înscrierii: 18/Mai/2006
Locație: Arad

Trimis: Joi Apr 19, 2007 12:26 am    Titlul subiectului: [music_edit] $imagetype  

Bună,

Recent mi s-a cerut pe phpbbhacks să fac o modificare la mod-ul/modulul Music Center să se poată uploada imagini in blockul music_edit. În mod normal trebuia să mergă stună dar a apărut o problemă și anume că nu poate verifica tipul fișierului.

În formul din template am ceva de genul:

Cod:
  <tr>
   <td class="row1" width="30%" rowspan="2"><span class="gen">{L_SONG_IMAGE}:</span><br /><span class="gensmall">{L_SONG_IMAGE_DESC}</span></td>
   <td class="row2"><span class="gen"><input type="radio" name="image_system" value="0" checked="checked" />{L_NO_IMAGE} &nbsp; &nbsp;<input type="radio" name="image_system" value="1"  /> {L_UPLOAD_IMAGE}</span></td>
  </tr>
  <tr>
   <td class="row2"><input class="post" type="file" name="song_image" size="49" /></td>
  </tr>

Îm music edit am:

Cod:
   $imagetype = ( !empty($HTTP_POST_FILES['song_image']['type']) ) ?  $HTTP_POST_FILES['song_image']['type'] : '';

problema e $imagetype care e tot timpul null :(
Sus  
kyron

Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Apr 19, 2007 9:42 am    Titlul subiectului:  

1. in form-ul de upload asigura-te ca ai enctype="multipart/form-data"

2. daca folosesti o versiune de php > 4.0.2 foloseste $_FILES in loc de $HTTP_POST_FILES
Sus  
OryNider

Data înscrierii: 18/Mai/2006
Locație: Arad

Trimis: Sâm Mai 12, 2007 12:24 am    Titlul subiectului:  

Thanks, am uitat de enctype="multipart/form-data". Cu $_FILES nu sunt sigur încă dacă să folosesc în mod-urile de phpBB și modulele mele de mxBB deoarece mai este câte un user care folosește o versiune mai veche de php dar o să fiu mai atent pe viitor să fiu măcar consecvent.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Pagina 1 din 1