Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

web cam si autentificare de carti de credit
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Stavroghin

Data înscrierii: 03/Aug/2004

Trimis: Mar Aug 03, 2004 1:59 am    Titlul subiectului: web cam si autentificare de carti de credit  

Salutare.

Trebuie sa fac un site in genul : vine omul, isi face cont, da banii prin intermediul cardului si se uita la niste urate care au cate un web cam in fatza, se dezbraca si vorbesc indecent... individul se excita si mai plateste in continuare...

Ideea este ca nu am folosit niciodata la nici un proiect cele doua chestii :
1. autentificarea cartii de credit (cum se face legatura intre autentificare si baza mea de date cu userii)
2. cum fac legatura intre tipele care se dezbraca in fata web camului si privitor

Daca stie cineva unde gasesc pe net ceva tutoriale de genul asta... sau poate stiti voi...

Cam asta ar fi. Multumesc anticipat pentru orice informatie cat de cat valoroasa.

Mai vorbim.
Sus  
icsfails

Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara

Trimis: Mar Aug 03, 2004 7:39 pm    Titlul subiectului:  

Hotscripts

Mai departe te descurci tu :wink:
Sus  
stealth

Data înscrierii: 21/Iun/2004

Trimis: Joi Aug 05, 2004 2:17 pm    Titlul subiectului:  

chestia nasoala e ca trebuie sa platesti de-ti sar ochii ... si nu cred ca ai shanse, oricat de multe urate se manifesta in fata webcamului , sa iti scoti investitia :lol:
Sus  
Stavroghin

Data înscrierii: 03/Aug/2004

Trimis: Vin Aug 06, 2004 7:17 pm    Titlul subiectului:  

Naspa, aiurea,.. cam nasol. Am frecat netu` in sus si in jos si am gasit ce imi trebuia.... dar nu e moka,... de fapt e foarte! scump.

Subscriu la cele spuse de tine si ma las la mana mea... sau ma apuc sa scriu un scriptuletz cu manutza mea...

Multam oricum ptr. info.
Sus  
stealth

Data înscrierii: 21/Iun/2004

Trimis: Sâm Aug 07, 2004 10:50 pm    Titlul subiectului:  

nu ma refeream la asta:
nu este scump in sensul ca trebuie sa platesti pt un script.
trebuie sa platesti foarte mult pentru un merchant account ca sa poti valida carti de credit.
Ai nevoie de un server dedicat pentru video streaming cu o banda rezonabila pentru asa ceva.
Trebuie sa construiesti si o aplicatie ce sa ruleze pe clienti... JAVA , FLASH sau whatever. Alta aplicatie ce sa ruleze pe server (daca alegi FLASH, exista deja de cumparat 8O scump ce este adevarat, dar nu ai ce face).

Deci ... nu cred ca rezolvi problema cu un scriptuletz. :wink:
Sus  
taipan

Data înscrierii: 24/Sep/2004

Trimis: Mar Oct 12, 2004 12:50 pm    Titlul subiectului:  

Legat de carti de credit:

Poti sa ai contul tau de merchant (in acest caz ala de ti-a deschis contul iti pune la dispozitie si softul) sau poti sa-ti iei un serviciu de verificare.

Legat de web-cam

Nu ai treaba cu PHP, sau ai solutia sta in cgi-uri.
Sus  
manilodisan

Data înscrierii: 03/Noi/2006

Trimis: Mar Feb 06, 2007 3:27 pm    Titlul subiectului:  

Up and running cu software, server dedicat si toate alea ce-ti trebuie pt. ce vrei tu ajungi cam in 15 mii de eu. As vrea sa vad si io acel "scriptulet" de-l faci tu lol.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Pagina 1 din 1