Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

diferenta de afisare intre IE si firefox
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Browsere
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
livius_b

Data înscrierii: 28/Apr/2006
Locație: Brsaov

Trimis: Vin Mar 30, 2007 6:00 pm    Titlul subiectului: diferenta de afisare intre IE si firefox  

salutare.

Imi puteti spune unde pot gasi o lista cu incompatibilitati in afisare intre IE si FIREFOX?. Am o pagina web care este afisata perfect in IE si care se afiseaza complet aiurea in FIREFOX. ( ce am observat pana acum chestiuni legate dee aliniere, padding, div etc,...)

mersi anticipat.
Sus  
Dynamyc

Data înscrierii: 12/Aug/2007

Trimis: Lun Ian 28, 2008 10:15 pm    Titlul subiectului:  

aceasi problema si la mine
numai ca in firefox mi se vede perfect , iar in i.e ca dracu
ne poate ajuta cineva ?
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Mar Ian 29, 2008 10:28 am    Titlul subiectului:  

Dragilor, va recomand sa faceti cel putin unul din urmatoarele:
1. sa puneti mana pe invatat xhtml + css (css layout e cea mai buna speranta pe care o aveti sa va arate pagina la fel in toate browserele).
2. cautati site-uri de documentatie xhtml si mai ales css (eu unul il folosesc pe asta) in care vi se spune care proprietati in ce browser sunt suportate (in caz ca nu stiati, daca incerci sa folosesti o proprietate nesuportata o folosesti degeaba, ca e ignorata).
3. folositi Aptana Studio ( www.aptana.com ), are un autocomplete foarte destept, mai ales la css, pentru ca iti arata, alaturi de lista de autocomplete (CodeAssist ii zice) si ce browsere suporta proprietatea respectiva (momentan sunt 4 browsere implementate: IE, Firefox, Opera si Netscape). Exemplu:

Sporuri.
Sus  
Quber

Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost

Trimis: Mar Ian 29, 2008 10:38 am    Titlul subiectului:  

@mihaitha, ms o sami prinda shi mie bine ;)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Browsere
Pagina 1 din 1