|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
badtiger
Data înscrierii: 03/Noi/2006
|
| Trimis: Joi Mar 29, 2007 2:08 pm Titlul subiectului: atributul alt si google adsene |
|
|
Daca la atibutul alt la imagine pun cuvinte care nu au legatura directa cu poza ...
Exemplu: o poza cu o masina iar alt="motor diesel,140 cai,inchidere centralizata" ma baga la spam sau e ok?
si dak tot barfesc de google...
am vazut la unele site-uri adsene in romana... cum pot porfita si eu de programul asta? |
|
| Sus |
|
ADYRS
Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca
|
| Trimis: Joi Mar 29, 2007 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca e considerat spam!
Defapt mai mult ca sigur....
De adsense nu stiu! |
|
| Sus |
|
lixor
Data înscrierii: 10/Feb/2005
Locație: craiova
|
| Trimis: Joi Mar 29, 2007 3:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: Daca la atibutul alt la imagine pun cuvinte care nu au legatura directa cu poza ...
Exemplu: o poza cu o masina iar alt="motor diesel,140 cai,inchidere centralizata" ma baga la spam sau e ok?
si de ce ai vrea sa faci asta? ce speri sa obtii? alt-ul are ceva greutate doar la imaginile clickabile, atunci in ochii lui google inlocuieste anchor textul.
legat de adsense poti merge pe https://www.google.com/adsense/ si sa-ti faci un cont acolo. daca nu ai un site in limba engleza cu care sa te inscrii mai mult ca sigur nu vei fi acceptat. inscrie-te cu un site intr-o limba cu suport din partea adsense si apoi poti sa pui codul pe ce pagini vrei tu |
|
| Sus |
|
badtiger
|
| Trimis: Joi Mar 29, 2007 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
lixor a scris: Citat: Daca la atibutul alt la imagine pun cuvinte care nu au legatura directa cu poza ...
si de ce ai vrea sa faci asta? ce speri sa obtii? alt-ul are ceva greutate doar la imaginile clickabile, atunci in ochii lui google inlocuieste anchor textul.
legat de adsense poti merge pe https://www.google.com/adsense/ si sa-ti faci un cont acolo. daca nu ai un site in limba engleza cu care sa te inscrii mai mult ca sigur nu vei fi acceptat. inscrie-te cu un site intr-o limba cu suport din partea adsense si apoi poti sa pui codul pe ce pagini vrei tu
pai am un site in engleza facut special pt asta... dar problema e ca am cautat 1h intreaga pe site si nu am gasit sa le afiseze si in romana... iar pe paginile romanesti am vz reclame google in romana... de ex pe far-php... |
|
| Sus |
|
badtiger
|
| Trimis: Joi Mar 29, 2007 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
lixor a scris: Citat: Daca la atibutul alt la imagine pun cuvinte care nu au legatura directa cu poza ...
legat de adsense poti merge pe https://www.google.com/adsense/ si sa-ti faci un cont acolo. daca nu ai un site in limba engleza cu care sa te inscrii mai mult ca sigur nu vei fi acceptat. inscrie-te cu un site intr-o limba cu suport din partea adsense si apoi poti sa pui codul pe ce pagini vrei tu
si daca fac imaginea sa fie link catre aceeasi pagina.. dak am poza pe idex.php?a=1 si linku de la poza e index.php?a=1
este ok pt motoare?
ps:oricum alt creste densitatea de material al site-ului .. ceea ce te face sa cresti in top :p |
|
| Sus |
|
lixor
|
| Trimis: Joi Mar 29, 2007 6:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
referitor la google, adsense-ul este contextual asta inseamna ca bot-ul trece pe pagina, vede despre ce este vorba si iti afiseaza ad-urile legate de ce gaseste acolo... pune acelasi cod (poti seta canale separate pt. a tine evidenta ce site-uri, pagini aduc cel mai mult venit)... si pe site-ul in engleza si pe cel in romana sau alta limba daca ai... google va sti ce sa afiseze.
daca nu stie ce sa afiseze, afiseaza reclame psa... este pt. ca ai prea putin continut pe pagina sau google nu are advertiseri legate de ce ai tu acolo...
legat de alt-ul de la imagini dpdv al seo... sa zicem ca ai un meniu cu butoane. fiecare buton duce catre o pagina. google nu are de unde sa stie despre ce este pagina respectiva, tu ii spui asta prin atributele alt si title (la <a>), care in cazul respectiv vor avea aceasi valoare ca si anchor text-ul din cadrul link-urilor text.
in rest sunt alte lucruri mai importante care fac o pagina sa se pozitioneze bine in serp-ul motoarelor de cautare. incepe cu titlul pagini <title></title>, pune <h1>, respectiv <h2>... in functie de importanta cuvinteleor/expresiilor pe care le targetezi, boldeaza-le pe parcursul textului paginii... nu exagera, o data de doua ori este de ajuns... si cel mai important obtine linkuri spre paginile respective, linkuri care sa aiba ca si anchot text cuvintele/expresiile targetate de tine...
daca vrei sa inveti mai multe despre seo iti recomand un forum http://forum.seopedia.ro. nu am nicio legatura cu acest forum si sper sa nu creada cineva ca este publicitate insa si acolo recomand www.phpromania.net cind este vorba de probleme legate de programare... sunt singurele site-uri .ro pe care le urmaresc zilnic. |
|
| Sus |
|
badtiger
|
| Trimis: Joi Mar 29, 2007 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
este ok sa definesc dimensiunea fontului unui link (<a...></a>) de 9px sau 8 pentru a putea folosi h1 pe site?
...scuzati dak pun prea multe intrebari...mai google-esc dar nu la toate gasesc rsp
ah si inca ceva.... am pe pagina la meta description numele la un film, apoi la keywords, un strong , la 2 linkuri bagat in title, si la o poza la title... este prea mult deja? |
|
| Sus |
|
lixor
|
| Trimis: Joi Mar 29, 2007 10:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
bineinteles ca poti sa faci <Hx>-urile din css cum vrei tu, este normal si nu este nicio problema atita timp cit nu le faci invizibile...
cind am zis sa nu exagerezi m-am referit sa nu boldezi cuvintul/expresia targetat(a) in tot cuprinsul paginii, sa-l scrii numai boldat sau italic... in rest nu ar trebui sa te gindesti daca este prea mult sau prea putin, la densitatea cuvintelor... acestea google nu le mai in considerare prea mult... link-urile catre site conteaza cel mai mult
bafta cu optimizarea! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|