| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Mar 27, 2007 11:36 am Titlul subiectului: Banare IP |
|
|
Sambata, dupa ce am incercat in mod repetat sa postez un mesaj (si primeam "deny"), phpromania.net a refuzat sa mai raspunda (timeout).
Ieri, dupa ce pirahna mi-a zis ca de la el merge, am redirectionat traficul catre phpromania.net printr-un VPN (crezand ca sunt probleme cu reteaua providerului meu) si am incercat sa postez acelasi mesaj de sambata (incercam sa-i raspund lui z.m. despre cum se instaleaza ffmpeg-php si erau o gramada de comenzi linux, tot stergeam linii incercand sa depistez linia cu problema) si, dupa vreo 5 incercari, iar am primit timeout.
Acum sunt intr-o alta locatie si vad ca de aici merge bine mersi de unde trag concluzia ca pe server s-a instalat un * de protectie si ip-urile de la care se incearca in mod repetat postarea de mesaje inacceptabile sunt banate automat.
Poate cineva sa rezolve aceasta problema, adica sa deblocheze ip-urile 84.234.1xx.2 si 82.76.1xx.35?
P.S. cel ce a pus acea "protectie" sa-si bage manualul de administrare in cur dupa care sa-l mai citeasca o data, poate o sa inteleaga ceva din el. |
|
| Sus |
|
admin
Data înscrierii: 26/Mai/2002
|
| Trimis: Mar Mar 27, 2007 6:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu exista nici o blocare pe ip-urile specificate de tine. |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Mar Mar 27, 2007 7:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu cred ca e o problema de phpBB, e o problema de apache/iptables, ar tb. discutat cu adminul serverului web si/sau al masinii (la acel admin ma refeream). |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Mie Mar 28, 2007 7:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Am ajuns acasa si... exact cum ma asteptam, de la 84.234.1xx.2 (tot) nu merge (timeout) de la 84.234.1xx.4 (calculatorul lui fi'meu, in aceasi camera cu mine) merge.
Acum ies (temporar) prin alt VPN, poate nenorocirea asta de server imi blocheaza si acest IP.
Sa detaliez putin, poate identifici "vinovatul".
In momentul cand postezi (via POST) anumite cuvinte, de exemplu F R O M sau /e t c (fara spatii) serverul raspunde cu
Cod:
406 Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /forum/posting.php could not be found on this server.
Daca insisti (parca de 5 ori), ip-ul de la care postezi este banat/blocat/nu stiu ce, cert e ca nu mai ai acces la phpromania.net.
Eu banuiesc ca pe server este instalat mod_security. |
|
| Sus |
|
Copyright
Data înscrierii: 17/Dec/2006
|
| Trimis: Mie Mar 28, 2007 9:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Aceeasi problema o am si eu de vreo 3 saptamani. Dupa ce am primit o gramada de mesaje de genul: " 406 Not Acceptable..." mia fost blocat accesul la PHP Romania.net. La inceput am crezut ca am fost banat vreun moderator ofticat pentru ca problemele au aparut la cateva ore dupa ce am postat chestia asta:
Copyright: 10/03/2007 a scris: Cred ca singura sansa de a vedea cat de curand un update la phpBB-ul asta e sa zboare cineva forum-ul(cu tot cu BD) de pe server.
Insa dupa cateva zile am avut nevoie sa boot-ez cu un live-DVD de Linux si spre surprinderea mea am putut sa intru pe forum si chiar sa postez(problemele apar doar in Windows), ceea ce ma face sa cred ca banarea dupa IP (cel putin in cazul meu) este exclusa. O sa reinstalez Windows'u sapt viitoare si o sa va tin la curent.
carco a scris: Daca insisti (parca de 5 ori), ip-ul de la care postezi este banat/blocat/nu stiu ce, cert e ca nu mai ai acces la phpromania.net.
Cat dureaza banarea? |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Mar 28, 2007 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Copyright a scris: Cat dureaza banarea?
Pana o scoate cineva ? :lol: |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Mie Mar 28, 2007 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca e mod_security pe server, cred ca problema cu 406 Not Acceptable se poate rezolva cu
Cod:
<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>
pus in .htaccess
Partea cu (de)banarea probabil va tb. sa o rezolve administratorul masinii.
P.S. sa-mi trimita si mie careva un mail cand se rezolva (daca se mai rezolva) |
|
| Sus |
|
johnutz
Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură
|
| Trimis: Mie Mar 28, 2007 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am si eu aceeasi problema IP: 86.105.x.29 si a aparut tot din incercari de a localiza ce il face sa dea "not acceptable".
Momentan ma dau pe phpromania printr-un proxy. |
|
| Sus |
|
Copyright
|
| Trimis: Joi Mar 29, 2007 8:25 am Titlul subiectului: |
|
|
IP-ul meu: 89.136.172.xx
Sper sa rezolve cineva de problema asta inainte sa o patesca si altii.
Later. |
|
| Sus |
|
admin
Data înscrierii: 26/Mai/2002
|
| Trimis: Sâm Mar 31, 2007 1:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| Verifica daca poti posta acum. |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Sâm Mar 31, 2007 8:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat:
$wget http://www.showmyip.com/simple/ -q -O - | head -n 1
82.76.1xx.35 (RO-Romania) http://www.showmyip.com Sat, 31 Mar 2007 06:14:59 UTC/GMT
$wget http://www.phpromania.net
--08:16:21-- http://www.phpromania.net/
=> `index.html'
Resolving www.phpromania.net... 70.87.150.242
Connecting to www.phpromania.net|70.87.150.242|:80... failed: Connection timed out.
Dupa cum am mai zis, banuiesc ca ban-ul e pus la nivel de firewall (pe masina ce gazduieste phpromania), probabil exista un script ce parseaza log-urile mod_security si pune drop automat. |
|
| Sus |
|
Copyright
|
| Trimis: Sâm Mar 31, 2007 9:08 am Titlul subiectului: |
|
|
admin a scris: Verifica daca poti posta acum.
Din pacate nu s-a schimbat nimic nici la mine.
Later. |
|
| Sus |
|
doryy42
Data înscrierii: 19/Feb/2006
|
| Trimis: Mar Apr 03, 2007 10:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu unul nu mai pot accesa siteul decat prin proxy !Pe care sunt si acum !
Nu inteleg de ce da timeOUT
verifica si tu admin daca este banata clasa de ip-uri
85.204.208.0 - 85.204.208.255 |
|
| Sus |
|
Copyright
|
| Trimis: Lun Apr 23, 2007 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu daca sa ocupat cineva de chestia asta sau pur si simplu mi-a expirat banarea pentru ca de astazi pot sa accesez din nou forum-ul in mod normal.
Later. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|