|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Sâm Iul 31, 2004 2:59 pm Titlul subiectului: 1 interogare lunga VS 2-3 interogari scurte |
|
|
De-obicei, cand cineva invata PHP, e mai putin interesat la inceput de felul cum functioneaza PHP si MySQL si, implicit, mai putin interesat de MySQL. Mda, vorbesc din experienta. Am invatat MySQL cam pe fuga si acum, dupa 1 an de experienta imi dau seama ca l-am cam neglijat (cam tarziu?)
O intrebare scurta pt. cine a testat chestia asta: e mai eficient si rapid sa scriem 1 interogare lunga care sa zicem ca rezolva 2-3 probleme, sau cate-o interogare scurta pt. fiecare chestiune in parte?
Cam atat, deocamdata. :arrow: |
|
| Sus |
|
smallAdmin
Data înscrierii: 21/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Aug 02, 2004 10:36 am Titlul subiectului: Re: 1 interogare lunga VS 2-3 interogari scurte |
|
|
| depinde de interogari. cateodata e mai simplu/eficient sa faci mai multe interogari. nu-mi vin acum exemple, dar m-am lovit de asemenea situatii. |
|
| Sus |
|
Troto
Data înscrierii: 29/Iun/2004
Locație: Brasov
|
| Trimis: Lun Aug 02, 2004 10:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu de obicei folosesc mai multe interogari scurte, dar sunt multe hosturi care limiteaza numarul query-urilor pe ora si atunci daca e un site cu trafic intens fac una mai lunga... sau in ultimul caz cer bani pentru un upgrade :D |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|