Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

1 interogare lunga VS 2-3 interogari scurte
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Sâm Iul 31, 2004 2:59 pm    Titlul subiectului: 1 interogare lunga VS 2-3 interogari scurte  

De-obicei, cand cineva invata PHP, e mai putin interesat la inceput de felul cum functioneaza PHP si MySQL si, implicit, mai putin interesat de MySQL. Mda, vorbesc din experienta. Am invatat MySQL cam pe fuga si acum, dupa 1 an de experienta imi dau seama ca l-am cam neglijat (cam tarziu?)

O intrebare scurta pt. cine a testat chestia asta: e mai eficient si rapid sa scriem 1 interogare lunga care sa zicem ca rezolva 2-3 probleme, sau cate-o interogare scurta pt. fiecare chestiune in parte?

Cam atat, deocamdata. :arrow:
Sus  
smallAdmin

Data înscrierii: 21/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Aug 02, 2004 10:36 am    Titlul subiectului: Re: 1 interogare lunga VS 2-3 interogari scurte  

depinde de interogari. cateodata e mai simplu/eficient sa faci mai multe interogari. nu-mi vin acum exemple, dar m-am lovit de asemenea situatii.
Sus  
Troto

Data înscrierii: 29/Iun/2004
Locație: Brasov

Trimis: Lun Aug 02, 2004 10:44 am    Titlul subiectului:  

Eu de obicei folosesc mai multe interogari scurte, dar sunt multe hosturi care limiteaza numarul query-urilor pe ora si atunci daca e un site cu trafic intens fac una mai lunga... sau in ultimul caz cer bani pentru un upgrade :D
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1