Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Ceva foarte important
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cigraphics

Data înscrierii: 08/Iul/2006
Locație: Pitesti

Trimis: Mar Mar 20, 2007 10:25 pm    Titlul subiectului: Ceva foarte important  

1. Adaugarea unui buton RAPORTARE (REPORT) POST asa mai ajutam moderatorii/administratorii sa mai scapam de mesajele de la roboti si de anumite mesaje vulgare de la useri
2. Stergerea sau rezolvarea problemelor de la link-urile dupa prima pagina
Sus  
XDYNX

Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti

Trimis: Mie Mar 21, 2007 9:22 pm    Titlul subiectului:  

MAi bine sa intaleza versiunea de la phpbb care sa scape de roboti... speram ca data asta nu sunt doar vorbe... 8)
Sus  
dojo

Data înscrierii: 25/Ian/2006

Trimis: Joi Mar 22, 2007 12:48 am    Titlul subiectului:  

Anti Spam Thread .. am instalat o parte din minunile de acolo si am calmat spambot-ii pe phpBB-urile mele.

Este un topic foarte util. Dintre hack-urile pe care le recomand la prima vedere: Humanizer, inactive users, mass delete users. Plus banarea extensiilor: .ru, .lv, .bg, .biz, .info (imi pare rau pentru utilizatorii legiti care folosesc la email acest extensii, dar sunt satula pana peste cap de tramadol si chestii de lungit. Orice om are un cont de yahoo sau gmail, asa ca nu doare atat de mult).

hai ca pana am avut link-uri catre software piratat sau breast implants a mai fost cum a mai fost, dar in ultimul timp apareau imagini din alea desucheate .. si am o mare parte de vizitatori copii (toate siturile sunt "family friendly" asa ca era de rau).

Ah .. si se cenzureaza minunate cuvinte ca *, forex, tramadol, blow*** etc (mi-e si rusine sa le postez cu numele exact) .. Prin asta se pot face inutile unele link-uri (care contin minunatele cuvinte cheie).
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City

Trimis: Sâm Mar 31, 2007 8:04 am    Titlul subiectului:  

in primul rand reinstalarea soft-ului. Un phpBB nou e necesar pentru ca asta are vechime de vr-o 5-6 ani.

Daca voi ati tine windows-ul instalat 5 ani... cum s-ar misca PC-ul?! 8O
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Pagina 1 din 1