Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Are cineva idee de ce nu pot sa postez .. ??
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
a4tech

Data înscrierii: 03/Noi/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Mar 14, 2007 11:48 pm    Titlul subiectului: Are cineva idee de ce nu pot sa postez .. ??  

deci pot sa navighez prin tot forumul am postat un raspuns sau doua si acum nu mai functioneaza la mine ca vad ca alti pot posta .. nu pot sa imi dau seama exact ce se intimpla primesc eroarea "406 Not Acceptable" in momentul in care apas trimite ... si asta cred ca este valabil doar la unele posturi .. nu este prima oara cind ma lovesc de problema asta ..
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Mar 15, 2007 1:00 am    Titlul subiectului:  

or fi probleme cu serverul ...

ia logout then clear cookies then login again ...
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Joi Mar 15, 2007 6:45 am    Titlul subiectului: bullshit  

Sunt niste restrictii pt. anumite cuvinte, unul din ele este: < s c r i p t >. Nu-mi dau seama ce a vrut sa rezolve cel ce a implementat aceasta protectie dar... asta e
Sus  
Copyright

Data înscrierii: 17/Dec/2006

Trimis: Joi Mar 15, 2007 9:39 am    Titlul subiectului:  

M-am lovit si eu de problema asta: http://photos.piry.net/view/4111PHPRomania.png. Nu stiu ce dreaq are, se pare ca daca incerc sa postez cod care contine unul din cuvintele:$_SESSION, $_COOKIE, sau cod javascript nu vrea sa posteze.

Later.
Sus  
a4tech

Data înscrierii: 03/Noi/2005

Trimis: Joi Mar 15, 2007 8:04 pm    Titlul subiectului:  

eu incercam sa dau niste exemple cu un query mysql .. si nu am reusit nici azi nu am reusit am inclus exemplele in "code/code" (cu parantezele respective :) ) ... nu stiu ce se intimpla exact
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Vin Mar 16, 2007 9:12 am    Titlul subiectului:  

cred ca phpbb trebuie schimbat.. si pe mine m-a disperat azi.. pana acum mergea..
Sus  
XDYNX

Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti

Trimis: Vin Mar 16, 2007 5:34 pm    Titlul subiectului: am observat ca mai sunt probleme  

am observat ca mai sunt probleme la topicurile vechi...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Pagina 1 din 1