Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Am nevoie de contact form!
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Software
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Iorguzu30

Data înscrierii: 28/Feb/2007

Trimis: Mie Feb 28, 2007 2:14 pm    Titlul subiectului: Am nevoie de contact form!  

Salut,
Am si eu nevoie sa ma ajutati cu o problema:

Vreau sa pun un contact form pe site care sa trimita pe emailul meu ceea ce vizitatorii completeaza in campurile respective. Problema este ca nu pot sa rulez scripturi php, si as dori sa stiu daca este vreo cale sa folosesc niste html forms.

Astept raspunsuri...
:roll: :idea:
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Feb 28, 2007 8:00 pm    Titlul subiectului:  

Nu ai cum sa trimit formularul numai din html, se poate pune la action mailto: dar cand dai submit browserul incearca sa lanseze program default de mail.

Ia-ti un hosting free ce te lasa sa rulezi php si pui "form processor"-ul acolo (adica la action pui http://free.host.cu.php/example.com/contact.php iar in acesta trimiti mailul si faci redirect inapoi catre pagina de la care a fost trimis formularul).

Daca nu stii cum sa realizeze formularul... incearca "form mailere" free, ca de exemplu' http://www.mail-maniac.com/ (sunt afisate reclame)

P.S. unde ai gazduire fara php?
Sus  
Iorguzu30

Data înscrierii: 28/Feb/2007

Trimis: Mie Feb 28, 2007 8:55 pm    Titlul subiectului:  

Mersi mult pentru sugestii, oricum problema e ca scripturile nu merg pe serverul meu, am gasit un site ok care m-ar ajuta www.emailmeform.com.

Multumesc inca odata pentru ajutor, si daca mai aveti vreo sugestie, astept...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Software
Pagina 1 din 1