Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

phpmyadmin nu mai lucreaza cum trebuie
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
nemo

Data înscrierii: 04/Mai/2004

Trimis: Mar Iul 20, 2004 7:25 pm    Titlul subiectului: phpmyadmin nu mai lucreaza cum trebuie  

acum ceva timp am instalat apache-ul, php-ul si mysql-ul, apoi sdk-ul MyODBC si tot felul de utilitare de pe diverse cd-uri. lucrez sub windows xp. la vreo doua luni dupa am instalat phpmyadmin si totul a mers perfect din prima. zilele trecute mi s-a defectat hardul si nu am mai recuperat nimic. pt. ca era in garantie mi-au dat altul nou.
am inceput cu instalarile: windows xp, apache 1.3, php 4.3.6, mysql 3.23.47 si phpmyadmin(care nu mai functioneaza cum trebuie).
spre ex. daca am o tabela cu doar citeva intrari o citeste aproape cum trebuie. daca insa incerc sa apas pe NAVIGARE la tabela cu toate orasele romaniei sta foarte mult timp iar apoi ori afiseaza '404 not found' ori daca ii dau eu stop din browser o arata incompleta.
phpmyadmin-ul din cite imi dau eu seama incearca sa trimita pt. fiecare linie din tabela o cerere catre server, pe care o afiseaza, iar pt. ca are prea multe, se intimpla ceva, si ori se blocheaza ori zice not found.
cam asa imi apare pe bara de stare in browser, pt fiecare linie: web site found, open..., web site found, open..., web site......
sa fie oare de la MyODBC pe care nu l-am mai instalat sau trebuia setat ceva.
imi este foarte greu sa lucrez fara phpmyadmin. am multe baze de date de recreat acum.
Sus  
coditza

Data înscrierii: 23/Ian/2004
Locație: cluj-napoca

Trimis: Mie Iul 21, 2004 8:06 pm    Titlul subiectului:  

phpmy admin nu are treaba cu myODBC... myODBC este folosit daca vrei sa accesezi o baza de date mysql prin intermediul ODBC-ului... adik prin mecanismele windowsului (Daca nu ma insel). Verifica configul de la phpmyadmin si vezi daca totul ii in regula... Sau reinstaleaza phpmyadmin (delete old, dl ala nou, unpack, edit config file, we are rolling baby ;P)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1