Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Joomla administrare clienti bannere
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Joomla, Mambo
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
XDYNX

Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti

Trimis: Lun Feb 26, 2007 2:24 pm    Titlul subiectului: Joomla administrare clienti bannere  

Salut, cum administrez si eu clienti ca intro anumita categorie sa fi anumite bannerele ale clientilor, sa sa nu fie afisate intro anumit categorie anumiti clienti.
Eu am facu asa ..... am creat doi clienti ion si gigi le ma facut bannere, m-am dus la site module, am setat acolo la Banner client am scris ion ... su apare nici ion nici gigi in acel banner plzzz help, dac scot ion de la Banner client imi apare bannere ion & gigi... ce trebuie sa fac ? vrea sa apara numai ion de exemplu ...., de pe site de la joomla nu prea am inteles mare lucru ... plz help
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Joomla, Mambo
Pagina 1 din 1