Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

sculptures verdianu
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cetatean

Data înscrierii: 28/Aug/2006

Trimis: Dum Feb 18, 2007 2:25 pm    Titlul subiectului: sculptures verdianu  

Galeria sculptorului Dumitru Verdianu

www.sculpturesverdianu.com

multumesc.
Sus  
alecs

Data înscrierii: 23/Mai/2006
Locație: Timisoara

Trimis: Dum Feb 18, 2007 5:05 pm    Titlul subiectului:  

1) "Last updated: 17.02.2007" nu prea are sens sa stea cocotat in susul paginii.
2) linkurile sunt imagini rollover. pentru ce animatie contin sunt usor de facut cu css si astfel ar fi fost mai seo-friendly. Celalalt grup de linkuri este prea sec, nu e scos in evidenta.
3) holoseste <h1> pentru toate headingurile pe care le-ai bagat in flash. Din nou nu are sens flash pt ca animatia e aproape inexistenta.
4) Ma pierd putin prin navigare la prima mea vizita. Poate ar fi bine implementarea unui sistem breadcrums. Si nu imi place deloc meniul care se modifica in functie de sectiunea la care sunt (dispare linkul catre aceasta).
5) cod invalid
6) ce sens are sa deschizi alta fereastra pentru contact?
- idem guestbook
7) guestbook-ul e pe alb... restul e pe gri. Nu se integreaza deloc.

cam atat pana acum
Sus  
cetatean

Data înscrierii: 28/Aug/2006

Trimis: Lun Feb 19, 2007 10:49 am    Titlul subiectului:  

salut alecs. multumesc pentru comentariu si timpul acordat.

alecs a scris: 1) "Last updated: 17.02.2007" nu prea are sens sa stea cocotat in susul paginii.

da, ai dreptate. am eliminat treaba asta

2) linkurile sunt imagini rollover. pentru ce animatie contin sunt usor de facut cu css si astfel ar fi fost mai seo-friendly. Celalalt grup de linkuri este prea sec, nu e scos in evidenta.

nu prea am habar cum as putea face treaba asta in css. am cautat destul de atent si nu am gasit ceva cit de cit apropiat sau orice altceva care sa se apropie cit de cit de cea ce exista. ma rog, pot schimba, nu este obligatoriu sa ramina asa. mai cercetez.

3) holoseste <h1> pentru toate headingurile pe care le-ai bagat in flash. Din nou nu are sens flash pt ca animatia e aproape inexistenta.

nu prea inteleg ce vrei sa spui cu asta. daca ai timp si nervi, explica-mi te rog.

4) Ma pierd putin prin navigare la prima mea vizita. Poate ar fi bine implementarea unui sistem breadcrums. Si nu imi place deloc meniul care se modifica in functie de sectiunea la care sunt (dispare linkul catre aceasta).

da, ai mare dreptate. eu insumi ma pierd. poate este un pic mai clar acum.
"implementarea unui sistem breadcrums". ce-i asta? habar n-am, dar suna interesant.

5) cod invalid

asta stiu. chiar aici am invatat despre chestia asta. nu prea am ce sa-i fac. mai incerc.

6) ce sens are sa deschizi alta fereastra pentru contact?
- idem guestbook

gindeam ca este mai "interesant" ca sa zic asa. o sa ma gindesc la treaba asta.

7) guestbook-ul e pe alb... restul e pe gri. Nu se integreaza deloc.

voi "lua" masuri.

cam atat pana acum

multumesc foarte mult!
Sus  
alecs

Data înscrierii: 23/Mai/2006
Locație: Timisoara

Trimis: Vin Feb 23, 2007 6:44 pm    Titlul subiectului:  

2) Cu cat ai mai mult text cu atat e mai bine dpdv SEO. Botii nu citesc textul din imagini.

3) Daca introduci flash atunci macar sa te folosesti de toata puterea sa. Pentru ce ai facut acolo nu se justifica utilizarea flashului. Tagul <h1> e bun pt motoarele de cautare (cuvintele cheie ar trebui sa se gaseasca in acest tag).

4) Scuza-ma, era vorba de "breadcrumbs".
Exemplu: acasa > galerie > albumul1 > poza1
Fiecare e un link catre pagina respectiva. Si aici, pe forum poti observa linkurile respective sub meniu.

5) multe lucruri pot fi interesante dar fara eficienta
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1