Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

cat ma costa?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Radu

Data înscrierii: 01/Apr/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Apr 01, 2003 4:17 pm    Titlul subiectului: cat ma costa?  

salut,
lucrez la o firma care se ocupa de monitorizare prin satelit, dar care are un director idiot si zgarcit.
am nevoie de un script care:
1.sa citeasca SMS-uri primite in server, sa le schimbe formatul (in unul standard), sa selecteze din el anumite info. apoi sa faca niste calcule. rezultatele sa le introduca in niste fisiere (prestabilite).

2. dupa logarea utilizatorului care se afla intr-o baza de date, in functie de nr de telefon al acestuia sa-i trimita un sms pe tel si altul la satelit. cu rezultatele primite sa faca niste calcule. cu rezultatele primite de la calcule sa faca automat refresh la pagina de web unde s-a logat utilizatorul si sa afiseze pozitia pe harta printr-un x.

toate astea facute in php

daca se baga cineva sa-mi zica cat ma costa. pentru mai multe info tzipatzi la mine :)
Sus  
negru

Data înscrierii: 11/Apr/2003

Trimis: Lun Apr 14, 2003 10:04 am    Titlul subiectului:  

Salut,
Ti-am trimis un email, te rog trimite-mi mai multe detalii.
Sus  
Mihaiadrian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Galati

Trimis: Vin Iul 18, 2003 2:23 am    Titlul subiectului: SMS  

Ce fel de calcule ?
Sus  
oiganSTUDIOS

Data înscrierii: 22/Oct/2004

Trimis: Vin Oct 22, 2004 7:46 pm    Titlul subiectului:  

Daca nu ma insel vorbesti despre GPS... Adica localizare globala prin satelit... Ce sa zic.. interesant proiectul...
Daca... crezi ca pot sa ajut, mi-ar face placere...

Succes
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Oct 22, 2004 10:31 pm    Titlul subiectului:  

Din cate am inteles vrei sa faci un tracer ...
pai ... nu prea e legal ... dar ce dracu mai e legal in ziua de azi ???

eu zic ca ar fi mai usor sa calculezi locatia prin servere (tracert) ...

faza cu SMS-ul nu prea am inteles-o ... dar daca trebuie sa primesti sau sa trimiti sms-uri de pe un site ... poate pot sa te ajut ...
Sus  
arond

Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1

Trimis: Vin Oct 22, 2004 11:02 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: Din cate am inteles vrei sa faci un tracer ...
pai ... nu prea e legal ... dar ce dracu mai e legal in ziua de azi ???

Nu are legatura cu internetul si e perfect legal (ia zi, daca ai avea o firma de transport, ti-ar placea sa stii unde-ti sunt camioanele ? :) ).

Daca e ce cred eu, e GPS: un dispozitiv GPS isi stabileste pozitia si o transmite prin SMS unui centru de monitorizare (la intervale regulate sau la cerere).

Ce vrea probabil omu' (dar se exprima greoi) e sa poata face disponibile pe internet datele de pozitionare primite prin SMS.

Radu:
Daca mai ai nevoie de asa ceva, da un mesaj privat si putem discuta.

Numa' bune.
Sus  
stealth

Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Dum Oct 24, 2004 8:28 pm    Titlul subiectului:  

01 Apr 2003 ?
Sus  
TheWanderer

Data înscrierii: 05/Apr/2004

Trimis: Lun Oct 25, 2004 11:02 am    Titlul subiectului:  

Toate astea in PHP... e o chestie extrem de dificila. E dificil in primul rand pentru ca PHP e non-persistent si din cauza asta nu poti sa lucrezi bine cu sockets.

O alternativa e sa faci interfata web in php si sa ai in spate doi daemons (unul pentru trimitere altul pentru primire) care scriu/preiau dintr-o baza de date mysql. Asta ar fi o idee ...

Daca totusi! trebuie tot in PHP atunci trebuie sa ne limitam la PHP ... As avea niste intrebari ...
1. SMS-urile le primesti pe server-ul tau sau trebuie sa faci o conexie pe un socket? (Orange sau lucrezi cu cineva din afara ?). Banuiesc ca trebuie sa faci tu conexia, dar sunt optimist ... 8O

2. Care este formatul care este citit din server ... banuiesc ca exista o documentatie

Nu am timp sa ma bag in chestia asta full time, asa ca nu am sa iti dau un pret ... da-mi ceva documentatie si am sa ma bag si eu la un modul-doua (in special la sockets) asa de pasiune :)
Daca vrei "my undivided atention" putem face un contract (firma la care lucrez este specializata in asa ceva). Da-mi un mesaj privat cu datele de contact si vom stabili o intalnire

Piranha, din curiozitate morbida ... cum calculezi locatia unui punct cu tracert ?!
Sus  
icsfails

Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara

Trimis: Lun Oct 25, 2004 6:13 pm    Titlul subiectului:  

Voi ati vazut de cand zace topicul asta ?!? 8O
Sus  
www.marmota.ro

Data înscrierii: 14/Noi/2004

Trimis: Dum Noi 14, 2004 2:24 pm    Titlul subiectului: gps la 700 de euro  

am senzatia ca patronul ala e chiar zgarcit! un gps beton cu tot felul de statistici si informatii oferite real - time, cum ar fi viteza de deplasare, cata benzina are pe unde e, ce face ia curba, cate kg are si tot felul de alti senzori destepti costa 700 de euro. cand faci transport cu tirul scoti cel putin 3000 de euro la o comanda, asta iti spun din propria experienta. ce vrea baiatu asta sa faca pare interesant, dar daca putem face toti la gramada asa ceva, ar fi o idee sa fie vandut ca o alternativa la GPS, la un pret mult mai mic. da, cred ca asta ar fi un proiect mijto.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Pagina 1 din 1