Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

acelasi user pe site si pe forum
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
robby

Data înscrierii: 08/Feb/2007

Trimis: Sâm Feb 10, 2007 1:03 am    Titlul subiectului: acelasi user pe site si pe forum  

Cu se poate implementa un script de logare in genul celui de pe acest site astfel incat un user facut pe forum sa mearga si pe site dar si invers? Am dat un search si nu am gasit.
Sus  
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Sâm Feb 10, 2007 1:10 am    Titlul subiectului:  

pai consideri tabela de useri din phpbb ... ca fiind principala ( ea tine username-ul si parola ) ... daca vrei si ai nevoie mai poti face o tabela in care sa tii si alte campuri pentru useri ... specifice site-ului

si tb dupa asta ca la login in site-ul principal sa setezi niste variabile in sesiune ca sa "pacalesti" phpbb ... ca omul a dat login si in forum
Sus  
robby

Trimis: Sâm Feb 10, 2007 1:16 am    Titlul subiectului:  

Pai am incercat cu ceva timp in urma dar nu se intelegeau. Daca mergea la unul nu mergea la celalt si foloseau aceiasi tabela Vreo sugestie?
Sus  
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Sâm Feb 10, 2007 11:51 am    Titlul subiectului:  

fii mai explicit ..... cum anume .... ce nu mergea
Sus  
robby

Trimis: Sâm Feb 10, 2007 7:59 pm    Titlul subiectului:  

gabysolomon a scris: si tb dupa asta ca la login in site-ul principal sa setezi niste variabile in sesiune ca sa "pacalesti" phpbb ... ca omul a dat login si in forum

Nu stiu sa fac asta si de aceea cred ca nu a mers. Spune ca parola era gresita. Help :D
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Sâm Feb 10, 2007 9:58 pm    Titlul subiectului:  

pai nu are ce sa nu mearga ata timp cat extragi datele userilor din tabela phpbb.. gresesti tu la extragere.. pun pariu ca nu ai omparat parola din bd cu md5-ul parolei din formular..
Sus  
MihaiC

Data înscrierii: 14/Mai/2006
Locație: Navodari

Trimis: Sâm Feb 10, 2007 10:19 pm    Titlul subiectului:  

http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=200

cu ocazia asta folosesti si template engine-ul de la phpbb
Sus  
robby

Trimis: Sâm Feb 10, 2007 10:40 pm    Titlul subiectului:  

Sunt incepator! Ce sa iau de acolo?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Pagina 1 din 1