|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
danez
Data înscrierii: 06/Feb/2007
|
| Trimis: Vin Feb 09, 2007 3:00 pm Titlul subiectului: argumente la xhost da e mai mult o parere de neavizat |
|
|
Oamenii astia au venit cu mai multe noutati pe unele din ele le-am vazut in mai multe site-uri de hosting e drept, dar pe xhost sunt toate gramada. Ce sa zic probabil ca e o strategie buna si asta; dar pana la urma eu zic ca atat timp cat oamenii au de castigat e de bine.
In fine eu nu ma prea pricepeam si am inceput sa ma uit in stanga si in dreapta sau sa intreb si e clar ca ce conteaza este spatiul oferit, viteza si suportul.
La spatiu ce mie ca primesc 400, 500 sau 1 G ca si asa nu cred sa foloseasca cineva atat spatiu; viteza am intels ca mergea greu dar acum cica au mai luat doau servere parca, in fine. la suport insa mi sa parut ca vad o diferenta importanta si zic asta coparativ cu alti ofertanti de host gratis... de ce zic asta pentru ca pe xhost daca va uitati cine are de zis ceva de rau zice si mi se pare mie ca e luat in serios, pe cand in alte locuri ori sunt stersi ori mutati. Asta zic eu ca inseamna cu adevarat ca le pasa sau macar ca respecta opiniile altora, nu?
Asa si ziceam ca au multe nouati si nici nu este atat de important care sunt ci ca in ansamblu toate vin cu o oferta aproape completa, adica: hosting general si specializat, site builder, panel de administrare, ... a sa nu uit la suport baza de tutoriale si alea alea care e misto.
Ca sa nu ziceti ca bat eu campii, vedeti si voi daca e sau nu asa, iaca link-ul:
xhost.ro |
|
| Sus |
|
moondance
Data înscrierii: 03/Dec/2006
|
| Trimis: Vin Feb 23, 2007 1:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| singura problema la xhost e ca au scos phpmyadminul si au pus mysql manageru lor.. care e cam varza parerea mea (mysql_fetch_array() error?!?! :)) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|