Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cum fac legatura intre domeniu si hosting?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
eskape19

Data înscrierii: 02/Oct/2004

Trimis: Joi Feb 08, 2007 10:24 pm    Titlul subiectului: Cum fac legatura intre domeniu si hosting?  

Salut!
Am cumparat si eu un domeniu de la rnc.ro. Cineva m-a ajutat cu hostingul, dar din anumite motive nu ma mai poate ajuta. De aceea trebuie sa iau alt hosting, insa nu prea stiucum se procedeaza. Sa zicem ca iau hosting de la organic.ro, pachetul Vital 100, cum fac legatura intre domeniu si hosting? Ce date trebuie sa introduc si unde pentru ca domeniu sa stie de hosting si invers?

P.S.: Ce stiti de organic.ro? Au un hosting bun?
Sus  
tuwyx

Data înscrierii: 13/Iul/2005
Locație: Brasov

Trimis: Joi Feb 08, 2007 11:14 pm    Titlul subiectului:  

Buna Seara !

Va trebui sa modifici online name serverele la RNC (www.rotld.ro), NS vechi cu cele noi de la organic ce in prealabil ti-au fost comunicate, dupa care va urma un interval de 12-24 ore in care vor aparea diverse mici "anomalii" datorate propagarii noilor inregistrari.

O seara placuta !
Sus  
black diamond

Data înscrierii: 23/Mai/2005

Trimis: Joi Feb 08, 2007 11:35 pm    Titlul subiectului:  

Eventual ii poti contacta telefonic pe cei de la organic pentru detalii. Pe mine m-au ajutat cu informatii cand am avut nevoie, chiar daca nu tineau neaparat de ei.

De cand le sunt client (cativa anisori) n-am avut probleme. Sau, daca au aparut au fost raportate si reparate in timp util. Faptul ca sunt deschisi cu privire la problemele aparute (care eu le consider normale) m-a castigat ca si client fidel, ma saturasem sa aud "se va rezolva azi" timp de o saptamana. Ce mai apreciez la ei este rapiditatea cu care pun patch-urile ce tin de securitate.

Per ansamblu pot fi considerati un pic mai scumpi dar isi merita banii. Supraveghez mai putin serverul de la organic, am capatat o donza de incredere se pare, fata de altele. Deci.. mai mult timp pentru mine.
Sus  
eskape19

Data înscrierii: 02/Oct/2004

Trimis: Joi Feb 08, 2007 11:50 pm    Titlul subiectului:  

Citat:
Per ansamblu pot fi considerati un pic mai scumpi dar isi merita banii.

Mie nu mi se pare. Dar care ar fi preturile "normale"?
Sus  
black diamond

Data înscrierii: 23/Mai/2005

Trimis: Vin Feb 09, 2007 9:06 am    Titlul subiectului:  

Depinde de la persoana la persoana si de nivelul calitate/pret dorit. Am avut clienti care au gasit cu cativa $ mai ieftin, dar nu o diferenta care sa justifice asta si au preferat varianta mai ieftina (eu las clientul sa aleaga hostingul, pe "barba" lui cu ce softuri vrea el - cu anumite limite), desi nu in toate cazurile mai buna. Mie unul nu mi se par scumpi deloc, de aceea am spus "pot fi considerati".

Ce am uitat sa adaug mai inainte ca imi mai place la ei este faptul ca poti schimba pe parcurs detaliile de hosting, dupa nevoile tale.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Pagina 1 din 1