Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Unde mi-s post-urile ?
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Sâm Feb 10, 2007 9:00 pm    Titlul subiectului:  

Mascka a scris:
oricum.. cine catalogheaza cunostintele omului dupa numarul de posturi.. e terminat...

Dodo a scris: Mascka nu se pune problema asa ... cantitatea nu spune nimic, calitatea da

pai si eu ce mama draq am spus? :idea:
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Feb 11, 2007 1:27 am    Titlul subiectului:  

octavian a scris: nu putem fii o turma de oi pentru ca acolo nu-s boti :(

nu va mai certati ca n-are sens... toti postam offtopic-uri, ca doar suntem oameni, ce dreaq..

de exemplu, astea care sunt in thread-ul asta, majoritatea [inclusiv asta, la care tastez acum]...
are cineva de gand sa le stearga ?!
ce rost ar avea ?!

discutam [in sectiunile corespunzatoare] ca nu e toata viata facuta din php si mysql... problema apare cand eu sunt serios si vorbesc de o baza de date care nu ma lasa sa fac nu-stiu-ce si vine unu` si-mi zice ca site-ul meu nu arata bine... normal ca m-apuca dracii... !

spor la treaba tuturor !

si totusi mie imi dispar posturi ... :lol:
Sus  
Pirahna

Trimis: Mar Feb 27, 2007 11:58 pm    Titlul subiectului:  

a mai disparut unul

nici macar un "multumesc domnule Pirahna pentru observatie" ... :(
Sus  
MihaiC

Data înscrierii: 14/Mai/2006
Locație: Navodari

Trimis: Joi Mar 01, 2007 10:06 pm    Titlul subiectului:  

oki...deci pe bine....nush ce naiba s-a intamplat ... m-am trezit fara un post ...ce mama naibi se intampla ?

moderatorii p'aici isi fac de cap ?

W.T.F. ?
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Joi Mar 01, 2007 11:42 pm    Titlul subiectului:  

MihaiC, te-ai trezit fara un post pentru ca ai postat aiurea [raspunsul era deja dat]

aici http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=10853 ai rectificat ca era vorba de session_start() in loc de header(), cum a gresit copyright...
* s-a discutat mult asta si nu era important daca e vorba de session_start sau header... ideea a fost deja spusa...

o sa ma mai uit prin post-uri si o sa mai curat...
ce rost isi au comentariile de genul: ai scris `sa` in loc de `s-a` ?! 8O

nu suntem la limba_romana.ro si nici la mr_perfection.com... urmarim esenta posturilor... nu textul lor

vorbesc in numele meu, daca n-am dreptate, contraziceti aici...

piry, de la tine n-am sters :) sper/banuiesc ca n-o sa fie nevoie
Sus  
MihaiC

Trimis: Joi Mar 01, 2007 11:51 pm    Titlul subiectului:  

macar daca te-ai apucat de facut curat, sterge tot ... nu doar ce nu'tzi convine tzie (cu toate ca nici de asta nu's de acord)

tu ai inspe mii de posturi ... si sunt convins ca o gramada dintre ele sunt fara sens .... mi se pare aiurea chestia asta :?

si o data ce copyright a raspuns gresit (sau incomplet) nu era normal sa lamuresc ?
Sus  
vectorialpx

Trimis: Sâm Mar 03, 2007 11:23 am    Titlul subiectului:  

nu am postat niciodata chestiuni de genul `vezi ca ai scris include in loc de require [end of post]`

daca faci o completare, e bine ca ea sa fie competenta...
am sters post-ul tau pentru ca l-am vazut primul... nu pot sa rascolesc tot forum-ul sa ma apuc sa sterg la post-uri [ar fi imoral]

aici se incheie interventia mea in thread-ul asta...
pentru mai multe detalii, ca sa nu stricam post-ul lui piry, fa un thread la feedback `injura-l pe octavian` [o sa fie foarte populat, te asigur]
Sus  
MihaiC

Trimis: Sâm Mar 03, 2007 12:29 pm    Titlul subiectului:  

scuze ...da' nu o sa-tzi fac pe plac de data asta
Sus  
kyron

Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Mar 03, 2007 2:55 pm    Titlul subiectului:  

daca eram eu admin modificam phpbb-ul ca sa nu mai afiseze nicaieri numarul de posturi... sa nu va mai certati ca niste copii pentru 1,2,3... 10 posturi sterse. Chiar atat de important e kktu ala de numar ?
Sus  
MihaiC

Trimis: Sâm Mar 03, 2007 3:53 pm    Titlul subiectului:  

nu numarul de posturi e important ... in cazul asta discutam de gestul de kko de a mi se sterga posturile aiurea ... cum a spus si pry ...si ii dau dreptate ...

sunt posturile mele...si io am depus un efort in a le scrie
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Sâm Mar 03, 2007 4:28 pm    Titlul subiectului:  

... dar incalca regulile... si eu am depus efort in a le sterge
Sus  
Pirahna

Trimis: Dum Mar 04, 2007 1:53 pm    Titlul subiectului:  

kyron a scris: daca eram eu admin modificam phpbb-ul ca sa nu mai afiseze nicaieri numarul de posturi... sa nu va mai certati ca niste copii pentru 1,2,3... 10 posturi sterse. Chiar atat de important e kktu ala de numar ?

domnule kyron, nu numarul e important.
e important faptul ca vreau sa ajut pe cineva sau sa comunic ceva folosind postul respectiv, care imi ia cateva minute din timpul meu pretios din viata ca sa il scriu, si alta persoana intr-o fractiune de secunda imi distruge munca.
Sus  
MihaiC

Trimis: Dum Mar 04, 2007 2:33 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: intr-o fractiune de secunda imi distruge munca.

pai ...
tre sa apese pe delete => dup'aia urmeaza confirmarea =>yes

sunt cam 3 secunde

dodo ...daca simtzi vreodata nevoia sa itzi pui un tricou pe tine pe care scrie `Bagatzi-ma in seama!` ... sa ne anuntzi si pe noi
Sus  
vectorialpx

Trimis: Dum Mar 04, 2007 3:05 pm    Titlul subiectului:  

piry, sunt de acord cu tine... daca e ceea ce cred eu...

piry a scris: e important faptul ca vreau sa ajut pe cineva sau sa comunic ceva folosind postul respectiv
cand ajuti pe cineva nu-i spui cum e vremea de afara... [nu generalizez si nici nu dau nume]

mihai a scris: sunt posturile mele...si io am depus un efort in a le scrie
daca te duci sa deturnezi NASA asta nu inseamna ca te lasa in pace ca `ai depus un efort`... depinde in ce scop e depus efortul

in plus... sunt de acord cu kyron
Sus  
kyron

Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Mar 04, 2007 5:37 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris:
domnule kyron, nu numarul e important.
e important faptul ca vreau sa ajut pe cineva sau sa comunic ceva folosind postul respectiv, care imi ia cateva minute din timpul meu pretios din viata ca sa il scriu, si alta persoana intr-o fractiune de secunda imi distruge munca.

hai mai piry, te-au facut pe tine 20 de posturi ? Gandeste-te ca ai fi baut cola in contul timpului care ti-a luat pentru postarea celor 20 de posturi. Nu te simti deja mai bine ? :D
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3