Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Probleme la instalare phpmyadmin
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Danutz

Data înscrierii: 08/Iul/2004

Trimis: Joi Iul 08, 2004 5:04 pm    Titlul subiectului: Probleme la instalare phpmyadmin  

deci nu stiu cu ce am gresit de imi da erroarea asta

phpMyAdmin tried to connect to the MySQL server, and the server rejected the connection. You should check the host, username and password in config.inc.php and make sure that they correspond to the information given by the administrator of the MySQL server.

Error

MySQL said:

#1045 - Access denied for user: 'root@localhost' (Using password: YES)

scriptu e ceva de genu

an style="color: #000000"><?php $i++; $cfg['Servers'][$i]['host']            = 'localhost'; $cfg['Servers'][$i]['port']            = ''; $cfg['Servers'][$i]['socket']          = ''; $cfg['Servers'][$i]['connect_type']    = 'tcp'; $cfg['Servers'][$i]['compress']        = FALSE; $cfg['Servers'][$i]['controluser']     = 'root'; $cfg['Servers'][$i]['controlpass']     = 'pandele'; $cfg['Servers'][$i]['auth_type']       = 'config'; $cfg['Servers'][$i]['user']            = 'root'; $cfg['Servers'][$i]['password']        = 'parola'; $cfg['Servers'][$i]['only_db']         = ''; $cfg['Servers'][$i]['verbose']         = ''; $cfg['Servers'][$i]['pmadb']           = '';  $cfg['Servers'][$i]['bookmarktable']   = '';  $cfg['Servers'][$i]['relation']        = '';  $cfg['Servers'][$i]['table_info']      = ''; $cfg['Servers'][$i]['table_coords']    = ''; $cfg['Servers'][$i]['pdf_pages']       = ''; $cfg['Servers'][$i]['column_info']     = ''; $cfg['Servers'][$i]['history']         = ''; $cfg['Servers'][$i]['verbose_check']   = TRUE; $cfg['Servers'][$i]['AllowDeny']['order']                                        = ''; $cfg['Servers'][$i]['AllowDeny']['rules']                                        = array(); 

Ps: sunt un incepator in php :(
Sus  
lordhell

Data înscrierii: 07/Iul/2004

Trimis: Joi Iul 08, 2004 5:47 pm    Titlul subiectului:  

incearca sa creezi un user, sa-i dai drepturi pe localhost, portul la care se conecteaza.....cu siguranta gresesti undeva.....verifica din nou
Sus  
Danutz

Data înscrierii: 08/Iul/2004

Trimis: Joi Iul 08, 2004 7:10 pm    Titlul subiectului:  

am reusit

mersi oricum
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1