| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
danez
Data înscrierii: 06/Feb/2007
|
| Trimis: Mar Feb 06, 2007 1:45 pm Titlul subiectului: xhost.ro - free host cu adevarat profesional |
|
|
| Dupa toate criteriile de apreciere a unui hoster free, parerea mea e ca xhost.ro este cu adevarat remarcabil (in peisajul romanesc). |
|
| Sus |
|
The Dog
Data înscrierii: 01/Noi/2005
|
| Trimis: Mar Feb 06, 2007 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma rog, asa o fi daca zici
parerea mea e ca s-a ajuns la niste preturi suficient de mici incat 99% din developeri sa-si permita cumpararea ununi domeniu si a unui hosting. nu vad de ce ar mai folosi pachetele free |
|
| Sus |
|
gabysolomon
Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau
|
| Trimis: Mar Feb 06, 2007 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
adevarat dar de multe ori hosturile la preturi f. mici sunt mai rele decat cele gratuite.
2 exemple :
- am cumparat un cont de resseler in america dpmshosting.com la un pret de promotie de 70$/an ... dupa 3 luni ma anuntat ca in trei zile inchide toate serverele
- cont de hosting in romania .... 100$/an avea pe site uptime de 99,5% ... dupa o verificare facuta de mine uptime-ul a fost de 80% .... raspunsul lor ... va platim perioada de downtime ..
asa ca primesti cat dai :D |
|
| Sus |
|
The Dog
Data înscrierii: 01/Noi/2005
|
| Trimis: Mar Feb 06, 2007 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
da si-asta-i drept
in domeniul hostingurilor platite cu tzeapa as da exemplu domeniu-ieftin.com (vorba ta, primesti cat platesti - si la astia titlul e sugestiv :D ) |
|
| Sus |
|
alecs
Data înscrierii: 23/Mai/2006
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mar Feb 06, 2007 6:23 pm Titlul subiectului: Re: xhost.ro - free host cu adevarat profesional |
|
|
danez a scris: Dupa toate criteriile de apreciere a unui hoster free, parerea mea e ca xhost.ro este cu adevarat remarcabil (in peisajul romanesc).
Sa inteleg ca e o tentativa de promovare? :) |
|
| Sus |
|
Tzk
Data înscrierii: 04/Feb/2007
|
| Trimis: Mie Feb 07, 2007 2:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| Imi pare rau sa va aunt dar cei de la X-Host sunt cu adevarat penibili. Contorizare la trafic... nasol. Incercati serviciile Evolva (http://evonet.ro). 1GB Webspace, Trafic NECONTORIZAT, baza de date MySQL 5MB, subdomenii, conturi de mail, ce sa va mai zic? 100% Romanian |
|
| Sus |
|
gabysolomon
Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau
|
| Trimis: Mie Feb 07, 2007 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
@Tzk
pai sa vedem 1 singur post
lauda de nu mai poate pe cei de la evolva
pune si linkul ca sa fie sigur
mi-a imi suna a reclama |
|
| Sus |
|
Tzk
Data înscrierii: 04/Feb/2007
|
| Trimis: Mie Feb 07, 2007 10:43 am Titlul subiectului: |
|
|
| Cat timp voi ziceti ca cei de la Xhost sunt cu adevarat profesionali, eu cred ca voi nu stiti ce se intampla pe la Evolva... Si cum puteam sa va conving? Daca scriam ca sunt mai buni, dupaia voi ma intrebati cum ash putea spune asta. |
|
| Sus |
|
Ubik
Data înscrierii: 18/Iul/2005
Locație: Pascani
|
| Trimis: Dum Dec 16, 2007 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Xhost.ro este infricosator de prost:
1. mi-am facut un cont la ei cu ceva timp in urma si acum am cerut reamintire de parola. mi-au generat o parola noua pe care mi-au trimis-o pe contul de e-mail, insa, cand sa intru in cont am primit mesajul ca adresa mea de e-mail nu se afla in baza de date
2. am vrut sa imi fac un cont nou cu aceeasi adresa de mail, insa de data asta am primit mesaj ca aceasta adresa de e-mail se mai afla in baza de date
3. mi-am facut o adresa noua si m-am inscris din nou. de data asta am primit o eroare, ceva legata de pasaport, desi rubrica respectiva era un selector si n-aveam cum sa nu trimit informatia respectiva
4. am injurat si m-am lasat de serviciile lor de ***** |
|
| Sus |
|
saitek
Data înscrierii: 23/Sep/2007
|
| Trimis: Dum Dec 16, 2007 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| xHost sux rau de tot zic eu,imi amintesc cum erau la inceput atunci erau perfecti,dar decand sau pus sa schimbe au murit tot,inclusiv au schimbat forumul de la phpBB la unul facut de eii,care e un dezastru...era o comunitate extraordinara acolo... |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|