Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Forum
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
40bets

Data înscrierii: 14/Aug/2008

Trimis: Sâm Ian 03, 2009 8:47 pm    Titlul subiectului: Forum  

Salut , de curand m-am apucat sa fac un mic forum pentru unul dintre siturile mele .
Problema mea este urmatoarea :
In mysql am tabelele users , posts , replyes .
Users contine date despre utilizator precum si imaginea (avatarul) acestuia dar si numarul de posturi ale acestuia .
Cand generez postul si reply-urile la acesta , o fac printr-un foreach loop ,
totul este ok , imi afiseaza ce doresc , dar cum fac , sa iau imaginile si numarul posturilor din tabela users , avand in vedere ca foreach loop se face pe tabelele posts si replyes ?
M-am gandit sa pun un select in foreach , prin care sa iau poza si nr posturilor pentru fiecare din tabela users DAR asta ar insemna cate un select pentru fiecare reply , si cum pe pagina se aduna cam 25 de reply-uri , sa fac 25 de selecturi este cea mai proasta idee .
Cum ar trebui sa fac ?

LE: Am gasit , sql joins :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Pagina 1 din 1