Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

One Laptop Per Child in Romania
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
stefanpaduraru

Data înscrierii: 28/Dec/2005

Trimis: Sâm Ian 27, 2007 7:35 pm    Titlul subiectului: One Laptop Per Child in Romania  

Salut.
Cred ca multi dintre voi stiti despre proiectul One Laptop Per Child si de faptul ca la noi in tara parlamentarii au hotarat neaplicarea lui. Impreuna cu domnul profesor Petrescu al facultatii de calculatoare si domnul deputat Ioan Ghise am hotarat deschiderea unei pagini-petitie unde publicul sa poata vota sustinerea publicului.
Asadar, daca sunteti pro si aveti browser si net, va rugam sa semnati la http://olpc.ispot.ro.
Va multumesc.

editat de octavian // ai pus htp://olpc.ispot.ro :)
si ai postat si prin alte parti... sper ca nu esti la genu` spam
Sus  
arhimede

Data înscrierii: 05/Dec/2005

Trimis: Sâm Ian 27, 2007 11:58 pm    Titlul subiectului:  

Bun , si daca suntem contra, si consideram proiectul o prostie, unde sa semnam petitia ? De mirare, dar de data asta idiotii de parlamentari chiar au votat un lucru bun, neaplicarea lui.
Sus  
stefanpaduraru

Data înscrierii: 28/Dec/2005

Trimis: Dum Ian 28, 2007 12:47 am    Titlul subiectului:  

arhimede a scris: Bun , si daca suntem contra, si consideram proiectul o prostie, unde sa semnam petitia ? De mirare, dar de data asta idiotii de parlamentari chiar au votat un lucru bun, neaplicarea lui.

Daca nu iti convine, te abtii. Deocamdata esti in avantaj. Daca se hotaraste aplicarea proiectului, te invit sa iti faci si tu o lista. Si eu iti voi contra opinia la fel cum ai facut tu... Fara argumente. Nu stiu si daca fara a citi documentatia... U tell me!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Pagina 1 din 1