Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Administrare de toata jena
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
m_marrian

Data înscrierii: 07/Oct/2005

Trimis: Vin Ian 26, 2007 5:42 pm    Titlul subiectului: Administrare de toata jena  

Cu o multime de link-uri care nu functioneaza administartorul site-ului ar trebui sa plece la culcare. Sa lase pe altul care se pricepe. De ce nu sunt scoase link-urile nefunctionale?
Un site in care multe........ nu functioneaza. E enervant.
Si se pretinde si site-ul prog php romanaia. Halal...
Sus  
MihaiC

Data înscrierii: 14/Mai/2006
Locație: Navodari

Trimis: Vin Ian 26, 2007 5:48 pm    Titlul subiectului:  

Si noi cu ce suntem vinovatzi de tre sa`tzi ascultam tzie parerile ? :?
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Vin Ian 26, 2007 5:55 pm    Titlul subiectului:  

evaluare site = pui un site si-l `verifica` lumea p-aici

feedback e sectiunea unde trebuia sa postezi :)

in fine, admin-ul e ocupat, asta-i sigur... vad ca a mai scazut numarul de boti...
o fi modificat htaccess-ul ;)

link-urile nefunctionale sunt din cauza mutarii bazei de date...
asta e o alta mare problema :(
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Vin Ian 26, 2007 8:41 pm    Titlul subiectului:  

m_marian, linkurile nefunctionale nu sunt nici pe departe cea mai mare problema a comunitatii phpromania. Cea mai mare problema sunt oamenii ca tine care vin aici si in loc sa se multumeasca cu ceea ce primesc se apuca sa critice.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Ian 28, 2007 7:36 pm    Titlul subiectului:  

Eu cel putin sunt de acrod cu m_marrian

si drept dovada domnule Dodo, la capitolul moderatori phpromania sta foarte prost.

Nu ai fost in stare nici macar sa-i scrii nickname-ul corect.
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Dum Ian 28, 2007 8:26 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna n-am zis ca nu-i dau dreptate ... inteleg sa nu-i convina faptul ca multe linkuri sunt moarte pe aici, nici mie nu-mi place, dar:
- cu o astfel de atitudine sa nu se astepte de la un raspuns frumos de la mine
- nu e vina mea si chiar nu am ce sa fac,

daca eram eu responsabil de problema cu linkurile sau daca puteam sa fac ceva ca sa o rezolv acceptam un repros fara nici o suparare...

m_marrian:
Citat: Cu o multime de link-uri care nu functioneaza administartorul site-ului ar trebui sa plece la culcare. Sa lase pe altul care se pricepe.
Trimite-i sfatul pe PM... nu rezolvi nimic daca-mi spui mie
Citat: De ce nu sunt scoase link-urile nefunctionale?
Nu prea are cine sa le scoata.
Citat: Un site in care multe........ nu functioneaza. E enervant.
Nu te contrazic
Citat: Si se pretinde si site-ul prog php romanaia. Halal...
Cam aiurea...

Acum sa-ti explic problema:
Administratorul nu prea trece pe aici si singurul care tine legatura cu el este Birkoff. Cei care ne ocupam de forum putem doar sa ne uitam la problemele pe care le are si sa oftam pentru ca nu ne sta in puteri sa rezolvam problemele astea. E trist dar asta e situatia... facem si noi ce putem.
Sus  
dojo

Data înscrierii: 25/Ian/2006

Trimis: Mar Ian 30, 2007 6:50 pm    Titlul subiectului:  

Sustin ideea ca un ton decent trebuie mentinut si la feed-back. Este mai intersant sa se faca o lista de disfunctionalitati observate si astfel se pot rezolva pas cu pas. Un ton de genul "sa mearga la culcare" nu este chiar ceva OK. Hai sa nu ne batem joc de niste oameni care muncesc pentru un site in care ne ducem si noi zilele din cand in cand. Nu sunt de nu stiu cat timp pe forum, dar este un loc in care am aflat multe lucruri interesante si am cunoscut oameni deosebiti ;)

Respect munca depusa si sper ca problemele in cauza vor fi rezolvate. Cand se poate, ca nu e moarte de om :D
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Pagina 1 din 1